Fudbal

Saudijci dobijaju fantastične automobile zbog istorijske pobjede (FOTO)

Saudijci dobijaju fantastične automobile zbog istorijske pobjede (FOTO)
Foto: Twitter / Printscreen | Saudijci dobijaju fantastične automobile zbog istorijske pobjede

Svi reprezentativci Saudijske Arabije dobiće spektakularni primjerak automobila Rols-Royce Phantom nakon sjajnog prvog meča na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje su savladali Argentinu 2:1.

Saudijska Arabija ostvarila je najveću pobjedu u istoriji na svjetskim prvenstvima preokrenuvši protiv Lionela Mesija i njegove Argentine na 2:1.

Kraljevska porodica to cijeni, pa je dan poslije pobjede u Saudijskoj Arabiji bio neradni dan i državni praznik. Ali, to nije sve.

Svi članovi reprezentacije Saudijske Arabije, koja je ostvarila ovaj veliki uspjeh, dobiće od države po jedan primjerak Rolls-Royce Phantom automobila, objavio je saudijski princ Mohamed bin Salman.

Riječ je o, vjerovali ili ne, najjeftinijem modelu Rolls-Roycea od svih koji su izašli 2022. godine. Ipak, ova "zvijer" automobila košta 450.000 evra i biće uspomena za pamćenje na ovu veliku pobjedu.

Pred Saudijcima je nastavak takmičenja na Svjetskom prvenstvu.

Slijedi im utakmica protiv Poljske, na kojoj mogu doći i do plasmana u nokaut-fazu Mundijala, a onda i duel protiv Meksika. Ko zna kakva bi nagrada uslijedila ako bi nastavili s impresivnim partijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije