Fudbal

Sjećate li se Larise Rikelme: Strast za fudbalom ostala je ista

Sjećate li se Larise Rikelme: Strast za fudbalom ostala je ista
Foto: Instagram | Sjećate li se Larise Rikelme: Strast za fudbalom ostao je isti

Prošlo je više od dvanaest godina, ali priča o Larisi Rikelme je ona koja se teško zaboravlja.

Navijačicu Paragvaja Svjetsko prvenstvo 2010. godine lansiralo je u orbitu. Njene fotografije i podrška timu postali su viralni. Manekenka je tada obećala da će se javno skinuti ako njen tim dođe u polufinale. To se nije dogodilo, ali Larisa je uprkos svemu zgrabila naslovnice i svjetla reflektora.

I danas je zahvaljujući Mundijalu iz Južne Afrike slavna, posebno u Južnoj Americi. Manekenka je postala svjedočanstvo nekih južnoameričkih brendova, a uz to radi i kao TV i radijski voditelj. Na svom Instagram nalogu, na kojem ima skoro dva miliona pratilaca, sebe definiše kao "stil influensera". Nije izgubila strast prema fudbalu.

Sa početkom Svjetskog prvenstva u Kataru 2022., Larisa je pojačala svoju aktivnost na društvenim mrežama jer je na svakom turniru Svjetskog kupa neizbježno prisjetiti se prilike da je prije više od decenije osvojila titulu “Mis Svjetskog kupa". Nedavno je Larisa Rikelme pozvana da pozira za časopis “Kriegman”gdje je sve podsjetila da je ona jedina koja može da nosi titulu misice Svjetskog prvenstva jer poslije Južne Afrike niko nije uspio da parira fenomenu sa tog Svetskog prvenstva.

Larisa je pokazala da je i dalje u formi. Osim fotografija bojama Paragvaja, ukrala je i više od uzdaha kada se prekrila samo zastavom Katara, zemlje domaćina najveće zabave svetskog fudbala u 2022.godini. Naravno tu je bio i nezbježan čuveni mobitel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije