Fudbal

Kramarić pogodio za velikih 3:1 protiv Kanade

Kramarić pogodio za velikih 3:1 protiv Kanade
Foto: Tanjug/AP | Šok za Hrvatsku, Dejvis bacio Kanađane u trans

U toku je utakmica drugog kola grupe F između Hrvatske i Kanade.

Početak meča bio je šokantan za Hrvatsku. Igrala se 2. minuta kada su Kanađani odigrali fenomenalni akciju koju je završio fudbaler Bajerna i najveća zvijezda ovog tima Alfonso Dejvis.Ipak, Vatreni su se vratili u igru u 36. minuti. Za zasluženo poravnanje za 1:1 pogodio je Andrej Kramarić koji je sjajno reagirao na ubačaj Ivana Perišića i matirao Milana Borjana. Do kraja prvog dijela Hrvatska je stigla do potpunog peokreta. 

Igrala se 44. minuta, Juranović je sjajno probio, te kasnije uposlio Marka Livaju koji je sa vrha kaznenog prostora rezantnim udarcem pogodio za veliko slavlje Hrvatske i vodstvo od 2:1. Hrvatska je čini se pitanje pobjednika riješila u 70. minuti kada je Kramarić zabio drugi pogodak i to ponovo nakon sjajn akcije. 

Situacija u ovoj grupi je krajinje neizvjesna nakon što je Maroko (4 boda) savladao Belgiju (3). Hrvatska je trenutno na jednom bodu i ukoliko ne dođe do povoljnog rezultata protiv Kanade biće na rubu eliminacije. S druge strane Kanada će se u potpunosti vratiti u igru nakon uvodnog poraza od Belgije. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije