Fudbal

Uz ovako lijepu podršku "orlovima" je mnogo lakše igrati

Uz ovako lijepu podršku "orlovima" je mnogo lakše igrati
Foto: Ilustracija | Uz ovako lijepu podršku "orlovima" je mnogo lakše igrati

Nije ni čudo što su "orlovi" izvojevali pobjedu nad Kostarikom, kada su imali podršku ljepših polovina, kako sa tribina stadiona u Samari, tako i iz Srbije, putem društvenih mreža.

Njihove supruge u obilježjima nacionalnog tima, sa navijačkim transparentima, bile su vjetar u leđa najboljim srpskim fudbalerima da zabilježe dragocjena i velika tri boda na startu prvenstva.

Kao i "orlovi" i njihove supruge su prilično uspješne u svojim poslovima. Pa su reprezentaciju tako bodrile poznate manekenke, pjevačice, i voditeljke, pa je jednostavno bilo nemoguće da rezultat izostane. 

Za fudbalera "Torina" Adema Ljajića navijala je njegova djevojka - dvadesetosmogodišnja manekenka Sofija Milošević. Ona je još sa 14 godina započela uspješnu karijeru.  Sarađivala je sa brojnim i slavnim modnim kućama, kao što su recimo Dona Karan, Ralf Loren, Kelvin Klajn, Valentino, a prošle godine snimila je editorijal za američki "Playboy". Ovih dana je svim srcem uz Orlove, pa se na Instagramu ponosno slikala u dresu reprezentacije i obmotana u trobojku.

Poznata voditeljka vremenske prognoze televizije "Pink" Marija Egelja direktno sa tribina navijala je za svoju jaču polovinu Ljubišu Rankovića, pomoćnika selektora Mladena Krstajića i bivšeg fudbalera Partizana. I ona je u crvenom dresu i sa zastavom bodrila "Orlove" do pobjede, a da je drma mundijalska groznica pokazala je slikavši se sa fudbalskom loptom za iInstagram, uz opis slike "SRCEM SVIM danas!".

Nekadašnja voditeljka "Zvezda TV-a", zanosna Katarina Srećković, slikala se za serijal fotografkinje Vere Dimov pod nazivom "Mladi u bojama Srbije". Ona je pozirala u majici u bojama Srbije, sa zastavom, koja nalikuje dugoj haljini i na taj način svrstala u red ljepotica koje podržavaju selekciju Srbije u borbi do podviga na Mundijalu.

Ako podrška bude bila ovakva i u nastavku Mundijala, sigurno je da navijači mogu da sanjaju velike snove, jer će momci izgarati na terenu. Sljedeći meč Srbije protiv Švajcarske je na programu u petak 22. juna od 20 časova.

Pogledajte galeriju:

(Super žena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije