Rusima zlato u slalomu na EP u raftingu

Reprezentacija Rusije osvojila je zlatnu medalju u disciplini slalom, drugog takmičarskog dana Evropskog prvenstva u raftingu u open kategoriji na stazi u kanjonu Tijesno.

Dominacija Rusa i Čeha na Evropskom prvenstvu u raftingu

Ruski timovi su slavili u sprintu u open konkurenciji na Evropskom prvenstvu u raftingu "Banjaluka - Vrbas 2019", koje je okupilo takmičare iz 11 država. Najbolji u H2H bili su ...

"Banjaluka - Vrbas 2019": Bh. tim priželjkuje medalju

Takmičenje na Evropskom prvenstvu u raftingu "Banjaluka - Vrbas 2019" počinje danas borbom za medalje u disciplinama sprint i H2H.

Amina Kajtaz: Za SP se spremam osam mjeseci

Amina Kajtaz, najbolja bh. plivačica, u završnoj je fazi priprema za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji, gdje priželjkuje dobar nastup i obaranje bh. rekorda.

Otvoreno Evropsko prvenstvo u raftingu "Banjaluka-Vrbas 2019"

BANJALUKA - U Rafting centru "Kanjon" u Karanovcu večeras je otvoreno Evropsko prvenstvo u raftingu "Banjaluka-Vrbas 2019" na kojem će naredna četiri dana učestvovati oko 250 ...

Kovačić 12. u polufinalu EP

Banjalučanin Marko Kovačić bio je 12. u polufinalu Evropskog juniorskog prvenstva koje se održava u Kazanju i ostao bez plasmana u finale.

Fotografije sa treninga pred početak Evropskog prvenstva u raftingu

Banjaluka je spremna za još Evropsko prvenstvo u raftingu, koje će svečano biti otvoreno večeras u 20.00 časova u Rafting centru Kanjon u Karanovcu.

Kovačić u polufinalu Evropskog prvenstva

Banjalučanin Marko Kovačić plasirao se u polufinale Evropskog juniorskog prvenstva u plivanju koje se održava u Kazanju.