Hrana i piće

Pošalji selfi i osvoji poklon Juicy Fruitsa

Pošalji selfi i osvoji poklon Juicy Fruitsa
Foto: N.N. | Biraj šareno, Juicy Fruits će izabrati tebe

Juicy Fruits sokovi sa novim dizajniranim etiketama, novim cool bocama i šarenim čepovima odlučili su da ovog proljeća uruče poklone svojim kreativnim potrošačima.

Sve što treba da uradite je da uz osvježenje Juicy Fruits soka obučete majicu u boji vašeg omiljenog soka i uslikate se.

Fotografije sa vašim podacima možete slati do 8. juna na mail [email protected], a autori devet najkreativnijih fotografija dobiće poklon od Juicy Fruits sokova.

Prva tri mjesta očekuje poklon bon u vrijednosti od 100 KM, koji se može korsiti u radnjama koje su u lancu Kupipoklon.ba.

Pored toga ćemo izabrati još šest fotografija čiji će autori dobiti na poklon po paket Juicy Fruits soka.

Imena dobitnika poklona objavićemo 10. juna na portalu Nezavisne.com.

Zabava može da počne, a zajedno ćemo birati najbolji šareni outfit inspiriran bojama Juicy Fruits sokova, zatim slagati “Šarenu top listu” vaših omiljenih pjesama koje se inspirirane bojama i pogađati okuse Juicy Fruits sokova.

Uz osvježavajuće Juicy Fruits okuse limunade, crvene naranče - jabuke, multivitamina, zelene jabuke, naranče-nektarine i narančade stižu i dva nova okusa Juicy Fruits trešnja i Juicy Fruits crni ribiz-aronija.

Svi ljubitelji bobičastog voća dobit će svoje nove Juicy Fruits favorite uz koje će im svaki dan biti veseliji i pun voćne eksplozije.

Igrajte se s nama, uživajte u novim okusima i birajte šareno, a mi ćemo izabrati vas!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije