Hrana i piće

Pratite nas na Google news

Gucci otvara svoj prvi restoran u Americi

Gucci otvara svoj prvi restoran u Americi
Foto: N.N. | Gucci otvara svoj prvi restoran u Americi
N.N.

Nakon otvaranja vrata Gucci Garden – butik, izložbenog i restoranskog prostora u Firenci prošle godine, italijanski luksuzni brend sada želi da lansira svoj prvi restoran u SAD.

Sa namjerom da osvoji Los Anđeles, ovaj poduhvat će obilježiti drugo otvaranje restorana slavnog luksuznog giganta, pri čemu će ovo biti prvo izvan granica Italije. Zasnovan na uspješnom radu Gucci Osteria, američki restoran brenda bi trebalo da ponudi širok izbor hrane i pića, oduševljavajući poznavaoce amalgamacijom mode i gastronomije, koja do sada nije viđena.

Ujedno, ovaj projekat za cilj ima reklamiranje prisustva ovog brenda na tržištu SAD van modnog univerzuma, što će im svakako pomoći pri lansiranju novih poduhvata.

Iskoraci van granica modnog svijeta svakako su jedan od glavnih trendova za luksuzne modne kuće. Ranije ove decenije, LVMH konglomerat je uskočio u industriju restorana otvarajući Diro. Luksuzna grupa je takođe izrazila svoje planove da otvori restoran na Rodeo Drajvu, kako bi privukli imućne stanovnike Beverli Hilsa i obližnjih djelova grada.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije