Hrana i piće

Hennessy predstavlja novo specijalno izdanje

Hennessy predstavlja novo specijalno izdanje
Foto: N.N. | Hennessy predstavlja novo specijalno izdanje

Maison Hennessy skoro je predstavila svoj najnoviji konjak, u Very Special Limited Edition seriji, u predivom paketu.

Novi konjak od.even je u dizajn renomiranog argentinsko-španskog um.etnika, Felipea Pantone. Slavni brend konjaka napravio je tradiciju od saradnji sa talentovanim umjetnicima svake godine, koji dizajniraju sopstvenu Very Special flašu.

Ove godine, Felipe Pantone je došao na red da pokaže svoj talenat, a moramo priznati da nas nije razočarao. Najbolji konjak slavnog brenda dobio je zaista interesantan izgled uz pomoć specijalnih kinetičkih formi ovog umjetnika. Felipe je poznat u čitavom svijetu zbog svojih interesantnih kreacija, u polju kinetičke umjetnosti, grafita, dizajna i instalacija, koje sadrže odvažne boje i geometrijske dezene.

Novo Hennessy V.S. Limited Edition izdanje predstavlja opčinjavajuću mešavinu odvažnih boja i grafika, sa 3D iluzijama i Hennessey ekspertizom i konzistencijom, koje potiču od višegodišnjeg iskustva u kreiranju najboljih konjaka na svijetu.

Za ovo specijalno izdanje, Felipe Pantone iskoristio je komadiće Hennessey istorije, od starih etiketa i flaša, pakovanja i reklamnih kampanja, i protkao ih zajedno u veoma interesantnom savremenom maniru, koji odgovara digitalnoj eri u kojoj živimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije