Hrana i piće

Jelen pivo više od 260 godina donosi pun ukus života!

Jelen pivo više od 260 godina donosi pun ukus života!
Foto: N.N. | Jelen pivo više od 260 godina donosi pun ukus života!

Jelen pivo i ovog proljeća slavi kvalitet i istinsko uživanje u rashlađenom pivu! Autentični kvalitet i prepoznatljiva gorčina dobijena iz tri vrste hmelja, uz iskustvo pravljenja piva od 1756. godine, je dovoljan razlog za uživanje u ledeno hladnom Jelen pivu. Neka predstojeće proljećne dane i trenutke zajedništva i slavlja prijateljstva upotpuni prepoznatljiv ukus, koji čini dio našeg života već generacijama.

Jelen pivo je svoju tradiciju započelo prije više od 260 godina u Apatinskoj pivari i od tada čini naše posebne trenutke još ljepšima. Jelen pivo spada u grupu lager piva. U pitanju su piva sa punim i čistim ukusom sa blagom aromom hmelja.

Jelen pivo prati stroga pravila, koja garantuju prepoznatljivu aromu praćenu prijatnom gorčinom, što mu daje jedinstven, osvježavajući ukus. Njegova pjena lagano ispušta prepoznatljivo blagu aromu hmelja, dok je pun ukus podržan suptilnom notom prijatne gorčine i blagom gaziranošću.

Bez obzira na to na koju se ambalažu odlučite, ukus i aroma Jelen piva će uvijek biti istog, beskompromisnog kvaliteta, koji svi ljubitelji piva odlično poznaju već nakon prvog gutljaja i koji čini lager, zaista kraljem svih piva.

Nije važno koje je godišnje doba, jer iskusni ljubitelji Jelen piva znaju da ga je idealno služiti na temperaturi od 3 do 5 C° kako bi pivo zadržalo pun ukus, kao u trenutku kada je izašlo iz pivare.

Uz Jelen pivo znaćete šta znači pun ukus života. Uživajte u svakom trenutku sa prijateljima i nazdravite za sreću i uspjeh.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije