Hrana i piće

Julius Meinl: Probaj Poesiu

Julius Meinl: Probaj Poesiu
Foto: N.N. | Julius Meinl: Probaj Poesiu

Jeste ikad probali poeziju? Mislim stvarno - probali. Okusili je, tačnije?

Julius Meinl preko poezije slavi Međunarodni dan kafe. Ovaj put ne pisanjem stihova, nego prilikom da probate najbolju mješavinu - Poesiu . Ako vas okus te kafe i ne obori s nogu, možda vas impresionira činjenica da na ovaj način učestvujete u - spašavanju pluća Zemlje.

Dobro udahnite, ova kompanija sadi 12.000 stabala u Tanzaniji u svrhu projekata pošumljavanja zajedno sa Jane Goodall institutom iz Austrije. Istom onom Jane Goodall koja se brine o čimpanzama. U ime svakog ugostiteljskog objekta koji nudi sertifikovanu mješavinu (u BiH je to Poesia) sadi se stablo u Tanzaniji.  Svakom korisniku Poesie kao zahvalnivu uručiće sertifikat o učestvovanju u ovom projektu.

Na Međunarodni dan kafe probaj Poesiu besplatno na odabranim mjestima 

Julius Meinl BH želi podstaknuti na probavanje ove mješavine jer je to najbolje što nudi. Na Međunarodni dan kafe 1. oktobra 2021. probaj Poesiu na odabranim mjestima u BIH potpuno besplatno do 12.00 h.

Lokacije pogledajte OVDJE.

Požuri na društvene profile ove firme i ne propusti Međunarodni dan kafe,  ali i prilike da osvojiš vrijedne nagrade koje se često nude s tih profila.

Josipa-Katarina  zna kako se pije Poesia. Pogledaj i ambasadoricu Julius Meinla na društvenim mrežama kako uživa u ovoj kafi!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije