Hrana i piće

Pratite nas na Google news

Marcaffe i Zdravko Čolić: Uvijek na putu kvalitete

Marcaffe i Zdravko Čolić: Uvijek na putu kvalitete
Foto: N.N. | Marcaffe i Zdravko Čolić: Uvijek na putu kvalitete
N.N.

U posljednje vrijeme posebnu pažnju privlači zanimljiv spoj kojeg imamo priliku vidjeti putem malih ekrana.

Radi se o jednoj od najvećih regionalnih zvijezda, Zdravku Čoliću i domaćem brandu Marcaffe.

Kako navode, do ove saradnje došlo je tako što su Zdravko Čolić i Marcaffe vođeni istom vodiljom i kroz dugogodišnje stvaranje,  uvijek su na istom putu, putu kvalitete.

Zdravka Čolića imamo priliku gledati u spotu "Marcaffe-a" u ulozi kapetana koji istražuje daleka, šarmantna, tropska područja u potrazi za najboljim zrnima kafe.

"U vlasnicima Marcaffe-a sam prepoznao strast i ljubav prema poslu, kao i vjernost prema svojim potrošačima. Tako se  i ja kroz svoju karijeru trudim da ne iznevjerim svoju publiku i da uvijek budem bolji nego što sam bio", navodi Zdravko Čolić.

Kroz više od 30 godina postojanja brand Marcaffe pomno osluškuje potrebe i želje svojih kupaca, a sve u cilju zadovoljenja ukusa i najvećih ljubitelja kafe. Takođe, Marcaffe zadovoljava visoke kriterije kada je u pitanju način proizvodnje.

Iz svog bogatog asortimana Marcaffe ponosno izdvaja: Marcaffe Espresso, Marcaffe mljevena kafa,  Moja ti... (prava turska kafa spremna za minut), Marcaffe Cappuccino i neodoljivu toplu čokoladu.   "Izuzetno smo ponosni i sretni zbog saradnje sa Zdravkom Čolićem. Velika je čast biti prepoznat od strane velikog umjetnika koji je svoju karijeru gradio isključivo kvalitetom i marljivim radom. Godinama težimo istim načelima i dijelimo isti put. Važno nam je ostati na istom putu, putu kvalitete, to je poruka koju želimo prenijeti svojim postojećim i budućim kupcima", navodi Direktor marketinga Marcaffe-a gospodin Josip Baban.

Želja i težnja je da ispijanje Marcaffe-a bude poseban doživljaj i  da predstavlja jedinstveno,  značajno vrijeme u kojem pronalazimo mir, odmor i predah od napornog dana.  

Mnogi će reći da su najznačajnije trenutke, najljepše razgovore doživjeli upravo uz Marcaffe.  Romantični trenuci u društvu drage osobe, iskrene ljubavi započinju često uz ovaj omiljeni napitak. Marcaffe je prijatelj svake mame nakon neprospavane noći, studenta koji sprema ispit, zaposlenih i zauzeti, kao i onih koji samo žele svoj kvalitetan trenutak.

Zato zvijezda vodilja Marcaffe-a jeste u stvaranju zajedničkog puta kvalitete na kojem će potrošači osjetiti da je ispijanje kafe više od običaja i potrebe, to je  veza prepuna povjerenja i težnje ka kvalitetnijem, boljem i uspješnijem putu u životu. U toj vezi Marcaffe sa svojim kupcima korača putem u kojem  uzajamno poštovanje i  najljepši trenuci motivišu na  stvaranje  bolje i  ljepše budućnosti.

Iz Marcaffe-a ističu za kraj: "Želimo da Marcaffe bude saputnik u svim izazovima koje nosi svakodnevnica, te podrška i vodilja na pravom putu, putu kvalitete."

Saznajte i vi zašto je Marcaffe Čolin izbor i zaplovite u avanturu "Uvijek na putu kvalitete"!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije