Hrana i piće

Bojan Marović i sportisti iz Banjaluke u humanoj misiji

Bojan Marović i sportisti iz Banjaluke u humanoj misiji
Foto: N.N. | Bojan Marović i sportisti iz Banjaluke u humanoj misiji

​Kulinarski show za parove "Moja draga je chef" u prvoj je sezoni pobrao sve simpatije gledalaca i bio jedan od najgledanijih sadržaja na domaćim televizijama.

Publika je od samog starta prihvatila ovakvu vrstu zabave kao i učesnici, parovi svih generacija. Recepti koji je parovima spremio chef Vjekoslav Kramer, veliki su izazov i za dobre kuhare, pa je u skladu s tim i emisija zanimljivija.

Na početku druge sezone, predstavljamo četiri specijalne humanitarne emisije u kojima će pobjednički par osvojenih 1.000 KM darovati izabranom udruženju koja se brine o osjetljivim kategorijama stanovništva u BiH. Druge nedjelje kuhaće popularni crnogorsko pjevač Bojan Marović s partnericom Nejrom, potom kajakaš Darko Savić sa partnericom Leom i plivač Mihajlo Čeprkalo s partnericom Bogdanom.

Na meniju su tri jela: piletina u patlidžanima, trokutići punjeni špinatom i jajetom te umak od celera.

U ostatku sezone, nakon ovih specijalnih humanitarnih emisija, nastavljamo sa parovima koji će se takmičiti za 1000 KM za sebe. Ove sezone majstor Vjeko Kramer spremio je zahtjevnije recepte, ali biće tu i poneka slastica, što do sada nije bio slučaj. Od mnoštva prijavljenih parova OBN ekipa je izabrala najatraktivnije, jer ovo nije takmičenje samo u kuhanju nego i ukupan dojam igra veliku ulogu.

Emisija je na programu OBN televizije i ove nedjelje u 17:30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije