Hrana i piće

Napravite savršeni led za svoj omiljeni viski

Napravite savršeni led za svoj omiljeni viski
Foto: N.N. | Napravite savršeni led za svoj omiljeni viski

​Da ste ikada razmišljali o obliku leda i tome koliko bi lepo bilo imati ledene sfere kojima ćete rashladiti svoja omiljena pića?

Bilo da je vaš odgovor potvrdan ili odričan, tu mogućnost vam sada pruža novi luksuzni ledomat, koji je predstavila kompanija FirstBuild, u saradnji sa GE Appliances.

Nazvan Forge Clear Ice System, ovaj genijalni uređaj može kreirati predivne ledene kugle za sve one ljude koji vole da eksperimentišu sa svojim omiljenim pićima. Sistem poseduje dve komponente, a dizajniran je da radi samostalno, odnosno bez zamrzivača. On prvo kreira velike komade čistog leda za nekoliko sati i održava im temperaturu, da bi kasnije topla presa te komade oblikovala u velike sfere za minut. Rezultat? Savršena ledena kugla koja će definitivno poboljšati vaše iskustvo uživanja. Pored toga, mašina obećava da će praviti led koji je bez nečistoća i zarobljenih vazdušnih džepova.

Komentarišući ovaj izum, FirstBuild izvršni direktor, Lari Portaro, rekao je: “Naši inžinjeri radili su zajedno sa stručnjacima za viski i entuzijastima kako bi kreirali inovativni način za pravljenje bistro leda kod kuće i iskustvo koje će vas svaki put zadiviti”. Forge Clear Ice System je trenutno u predprodaji, sa kampanjom za finansiranje i cenom od oko 1.500 dolara sa određenim popustima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije