Hrana i piće

Novi TikTok trend spoj kafe i soka od narandže

Novi TikTok trend spoj kafe i soka od narandže
Foto: N.N. | Novi TikTok trend spoj kafe i soka od narandže

Krajem februara je korisnica društvene mreže TikTok @bundaddy objavila svoj video, u kojem u veliku čašu soka od narandže bez pulpe s kockicama leda sipa espreso. Od tada se ovaj napitak često pojavljuje na društvenim mrežama.

Spomenuti video je pregledan više od 110.000 puta.

Sedam dana kasnije je ponovo objavila sadržaj u kojem je sve svoje pretplatnike podstakla da probaju ovu mješavinu. Upravo je ovaj drugi video postao viralan i brzo dosegao 1,6 miliona pregleda. Influenserka naglašava da je nemoguće zamisliti šta ova mješavina nudi dok je ne testirate: "Ne pokušavajte predvidjeti ukus, nećete uspjeti".

Mnogi su pružili priliku ovom napitku...

To je slučaj i sa korisnikom @thecoffeesnob, a njegov video brzo je obišao TikTok i dosegao preko šest miliona pregleda. Uslijedili su drugi pokušaji i svaki put su video-snimci imali veliki uspjeh.

Dakle, šta nude kafa i sok od narandže u paketu?

Uprkos neprivlačnoj boji, piće nema neprijatan ukus. Stranica "BuzzFeed" tvrdi da "gorčina kafe nadoknađuje šećer u voćnom soku bez narušavanja njegove kiselosti, i to bi bio osvježavajući recept ili mogući izvor kofeina za ljude koji ne vole da piju sam espreso".

Štaviše, ova mješavina nije otkrivena na društvenoj mreži TikTok. To je zapravo tradicionalno piće, posebno u Vijetnamu, gdje ga stanovnici već dugo piju. Tamo je, između ostalog, poznata i kao Bumblebee Coffee.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije