Hrana i piće

Otvoren "Sheriff Grill Pub", urbani restoran s ukusnim specijalitetima

Otvoren "Sheriff Grill Pub", urbani restoran s ukusnim specijalitetima
Foto: Dražan Pozderović | Otvoren "Sheriff Grill Pub", urbani restoran s ukusnim specijalitetima

BANJALUKA - "Centrum" na Petrićevcu u Banjaluci obogatio je svoju ponudu pa se tako odnedavno pod njegovim krovom svio i restoran "Sheriff Grill Pub", novo mjesto u Banjaluci, koje nudi vrhunsku hranu i uslugu.

Od sada se na jednom mjestu, odnosno u "Centrumu" na Petrićevcu, može pronaći sve što je potrebno s obzirom na njegovu široku ponudu, pa tako dok šopingujete ili nakon toga možete napraviti i pauzu za ručak ili večeru, te probati nešto sa bogate ponude jelovnika.

U raznovrsnoj ponudi ovog restorana može se pronaći nešto za svačiji ukus... Ako želite da zajedno sa društvom ili porodicom dođete na ručak, ono što se posebno izdvaja je svakako "Sheriffova" plata, koja krije mnoštvo bogatih ukusa i mirisa.

Iako je ova plata namijenjena za tri osobe, možda bi bilo dobro da povedete još bar dvije osobe jer će raznovrsno grilovano meso, ražnjići, palačinci, pomfrit i ostali prilozi biti dovoljni za sve.

Ovi ukusi će svakako prijati vašem nepcu, a kada uz to dodate i omiljeno piće, u takvoj prijatnoj atmosferi i uz dobru uslugu tek tada će užitak biti potpun.I ne samo to: u jedinstvenom i urbanom enterijeru ovog restorana, koji je smješten na dva sprata, možete pronaći i mnoge druge poznate specijalitete fantastičnog ukusa, koje će vam servirati profesionalno i ljubazno osoblje.

Naime, ovaj restoran je nastao vodeći se dobrim primjerom već dobro poznatog "Sheriff Puba" u "Centrum parku" u Gradišci, koji u svojoj ponudi takođe ima odličnu hranu, a novi restoran u "Centrumu" u Banjaluci je samo još dodatno obogatio svoju ponudu. Time će Banjalučanima, ali i svima koji se odluče posjetiti "Centrum", dobra hrana i usluga biti nadohvat ruke.

Ideja za otvaranje ovog restorana rodila se jer je "Centrum" u skladu sa svjetskim trendovima, a vodeći računa o potrebama svojih kupaca, odlučio da od sada sve što vam treba bude na jednom mjestu.

"Centrum Trade", vodeći domaći lanac prodajnih centara za gradnju, opremanje i uređenje doma, smješten je kod kružnog toka na Petrićevcu, u Ulici Marije Dinić 7a, i to na površini na 13.500 metara kvadratnih, te je zbog mjesta na koje je smješten pristupačan svima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije