Hrana i piće

Pet novih "The Master Craft Brewery" piva u banjalučkim marketima

Pet novih "The Master Craft Brewery" piva u banjalučkim marketima
Foto: N.N. | Pet novih "The Master Craft Brewery" piva u banjalučkim marketima

BANJALUKA - Pet domaćih flaširanih kraft piva, koje proizvodi najsavremenija zanatska kraft pivara u BiH "Master Craft Brewery", pojavilo se na policama marketa na području Banjaluke.

U "Tropic centru" u naselju Lazarevo i "Marketu AS" u Ulici Slobodana Kusturića i Ulici majke Jugovića u naselju Starčevica, može se naći flaširano MCB kraft pivo u pet stilova: banjalučki kraft, MCB pilsner, MCB Pale ale, MCB IPA, MCB Stout, a uskoro će se ovo sjajno domaće pivo moći kupiti i u drugim marketima.

Ove proizvode je "The Master Craft Brewery" nedavno flaširao i to sve uz etikete sa zanimljivim motivima, koji su povezani s ukusom piva i onim kako je ono dobilo naziv, a jedno je posvetio i Banjaluci.

"Takođe, uskoro planiramo da naše pivo svi ljubitelji mogu kupiti i u drugim ugostiteljskim objektima na teritoriji grada Banjaluka", ističe Ljubomir Marić, vlasnik "The Master Craft Brewery".

Prema njegovim riječima, ova linija proizvoda se naziva MCB i nalazi se u specijalizovanom objektu na jednom mjestu, gdje se može ugodno družiti i pratiti sam proces proizvodnje piva.

"Cilj je da naše proizvode, koji se prave od najboljih mogućih materijala koji su potrebni za domaće kraft pivo, ponudimo što većem broju građana. Želja je da u Banjaluku donesemo nešto novo na svjetski način te upotpunimo kako turističku, tako i ugostiteljsku ponudu", istakao je Marić.

Dodao je da pored piva u flašici, koje se može konzumirati u lokalima "The Master Craft Brewery", te na policama marketa, nude i opciju kupovine 4-pack kao i paket od 20 kraft piva, koji je pogodan za razna druženja.

"Dostavu točenog i flaširanog The Master Craft Brewery piva moguće je naručiti na kućnu adresu preko aplikacije Ceger na području Banjaluke", objašnjava Marić.

U "The Master Craft Brewery" su ponosni i na plasman svojih proizvoda, koji se mogu pronaći i Švajcarskoj.

"Naša piva su veoma popularna i u Švajcarskoj, gdje smo dosad dobijali samo pozitivne kritike. I ranije smo imali saradnju s njima, ali smo je obnovili", objasnio je Marić i zaključio da bi kraft i industrijsko pivo najlakše može porediti s proizvodnjom domaće hrane i hrane koja se proizvodi industrijski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije