Hrana i piće

Pratite nas na Google news

Restoran u kome je sve na prodaju

Restoran u kome je sve na prodaju
Foto: N.N. | Restoran u kom je sve na prodaju
N.N.

​U Coal Office restoranu, imate ultimativnu priliku da nešto testirate prije kupovine.

Mnoge brilijantne ideje rodile su se uz dobar obrok. Stare dobre poruke napisane na salvetama restorana dovele su do velikih uspjeha. Baš iz tog razloga, možemo reći da kreativna prosvećenost potiče od punog stomaka. To je u stvari ideja koja stoji iza Tom Dixon Coal Office restorana, koji se prošle jeseni otvorio u Londonu. Pojseta ovom restoranu će vam pružiti priliku da se dobro najedete, a da ujedno pronađete i svoju inspiraciju.

Coal Office restoran nije toliko fokusiran na hranu, iako je ona definitivno preukusna, koliko se zasniva na probaj-pa-kupi iskustvu koje slavni dizajner priređuje. Mermerni sto za kojim sjedite? Dostupan je za kupovinu. Melt luster iznad vaših glava, takođe, baš kao i vinske čaše, tanjiri i brojni drugi detalji koji se u ovom prostoru nalaze.

S obzirom na to da dizajn osvaja svaki element naših života, najveća imena sveta arhitekture i dizajna enterijera sve više izvode svoje klijente na ručak ili piće, kako bi im dali priliku da osete kako izgleda koristiti proizvod koji oni nude.

Moramo priznati da je ovo genijalni način reklamiranja!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije