Hrana i piće

"Revolucionaran" trik za pakovanje hrane u plastične posude (VIDEO)

"Revolucionaran" trik za pakovanje hrane u plastične posude (VIDEO)
Foto: Pixabay | "Revolucionaran" trik za pakovanje hrane u plastične posude

Posude za hranu neophodne su u svakom domaćinstvu za čuvanje hrane. Većina nas će jednostavno u neku od njih staviti hranu, zatvoriti poklopcem i odložiti u frižider.

Najčešći problem je odlaganje torti, čije pakovanje u kutiju najčešće bude neuredno i završi se razgnjeckanom masom koja kasnije više ni ne liči na omiljeni desert.

Genijalan trik

Jedna Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao @crappy2happy napravila je revoluciju na društvenim mrežama kada je pokazala genijalan trik za pakovanje torte u posude za hranu.

“Ako odlažete ostatke hrane poput kolača ili torte, koristite poklopac kao dno. Zatim stavite posudu odozgo preko torte i tako ostavite u frižider", objasnila je ona pokazujući jednostavan, ali veoma delotvoran trik.

Ne samo što je brzo i jednostavno bez ikakvog prljanja upakovala tortu, već je tako upakovan kolač stavila u frižider. Kada poželite da se zasladite, samo sklonite posudu, a parče torte ostaje na poklopcu, čime ćete lako i bez dodatnog prljanja izvaditi kolač iz posude, piše Krstarica.

Snimak je brzo postao viralan i vidjelo ga je čak 1,8 miliona ljudi.

@crappy2happy Hack 5 is an oldie but a goodie! #cakehack #hacks #hacktime #lifehacks #lifehackstiktok #adulting #didyouknow #mustknow  Elf - Main Theme - Geek Music

Reakcije na mrežama

– Ovo je fenomenalno. Još samo da naučim da se oduprem želji da okrenem posudu kako sam navikla dok je stavljam u frižeder!

– Genijalno! Vi ste pametna devojka, odsad ću i ja na taj način da pakujem torte i kolače!

– Uvijek imam problem da izvadim parče torte iz posude jer se razgnjecka i ja uprljam prste. Ovo je sjajan način za pakovanje!

– Brilijantno! Ne znam kako meni ovako nešto nikad nije palo napamet. Hvala vam što ste podijelili ovaj trik sa nama!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije