Hrana i piće

Široka lepeza proizvoda Dr. Oetker Džemfix – za radost pripreme zimnice

Široka lepeza proizvoda Dr. Oetker Džemfix – za radost pripreme zimnice
Foto: N.N. | Široka lepeza proizvoda Dr. Oetker Džemfix – za radost pripreme zimnice

Svježe i mirisne jagode preplavile su tržnice i trgovine, ali ujedno označile i otvorenje sezone pripreme ovogodišnje zimnice.

Vijest je to koja je obradovala ljubitelje dobre, zdrave i kvalitetne hrane i one koji, unatoč dostupnosti namirnica tijekom cijele godine, uživaju u punjenju slatkih i slanih teglica za nadolazeću zimu.

A kako biste u slasnim jagodama, ali i drugom sezonskom voću i povrću, uživali tijekom cijele godine, pobrinula se široka lepeza dobro poznate linije proizvoda Dr. Oetker Džemfix, koja i ove godine postaje vaš vjerni pomagač pri ukuhavanju voća. 

Bez obzira volite li više voćne džemove, marmelade s više šećera ili ipak ograničavate unos šećera, Dr. Oetker ima proizvod za svakog od vas. 

S Dr. Oetker Džemfixom Super 3:1 vaša zimnica će tako biti super voćna jer je uz njega potrebno dodati čak tri puta manje šećera nego u tradicionalnom načinu pripreme. 

Ako  pak pripremate svoje teglice za zimu s Džemfixom Extra 2:1, udio voća ili voćnog soka je gotovo dvostruko veći od potrebne količine šećera. Međutim, ako u vama čuči ljubitelj tradicionalne pripreme klasično slatkih marmelada, džemova i želea, onda je Dr. Oetker Džemfix Classic 1:1 pravi izbor za vas jer će vam za pripremu biti potreban otprilike podjednak omjer voća i šećera. 

Lansiranjem široke lepeze proizvoda Džemfix, poznat kao proizvođač kojem je glavni prioritet kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo kupca, Dr. Oetker još jednom pokazuje kako prati svjetske trendove prehrane i dokazuje da uistinu sluša i razumije sve svoje potrošače.

Veliki povratak zimnice na scenu

Zimnicu čovjek priprema još od davnih vremena, a godinama su recepti doživjeli veće ili manje promjene. 

Uz pomagače iz asortimana Dr. Oetkera, priprema zimnice je jednostavna, a i najmanji trud se isplati kada usred zime posegnemo za staklenkom koja u sebi čuva vrijedne minerale i vitamine. 

Priprema zimnice, iako nekoć rezervirana pretežno za naše bake, svoj veliki povratak na scenu duguje prije svega ljubiteljima sezonskih namirnica koji u njima žele uživati cijele godine. 

Više ne morate biti profesionalac u kuhinji kako biste sami pripremili staklenku domaćeg džema ili marmelade. 

Uz Dr. Oetker priprema slatke zimnice toliko je brza i jednostavna da svoj domaći džem možete pripremiti za svega tri minute, a kušati ga već sutra za doručak. 

Svojom jedinstvenom recepturom pomoći će i početnicima da brzo i jednostavno savladaju pripremu slatkih doživljaja u teglici koji uvijek uspijevaju.

Kako biste bogatstvo trenutno dostupnog sezonskog voća i povrća pretvorili u ukusne džemove i marmelade ili kiselo povrće za zimu tu su još i ostali dobro poznati Dr. Oetker sastojci za uspješnu i kvalitetnu pripremu zimnice, potražite ih sve na www.oetker.ba.

A ondje vas čekaju i nova brošura, naljepnice te mnoštvo recepata, savjeta i uputa uz koje baš svatko može napraviti svoj domaći džem za tren! 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije