Ljepota

Neutralne nijanse uvijek aktuelne

Neutralne nijanse uvijek aktuelne
Neutralne nijanse uvijek aktuelne

Uvijek elegantne i moderne, crna, bijela, siva, bež, kao i različite nijanse smeđe, vrlo su praktične jer se lako uklapaju

Kada vam dosade jarke boje i "fensi" šarenilo, odaberite odjeću neutralnih nijansi i nećete pogriješiti. Uvijek elegantne i moderne, crna, bijela, siva, bež, kao i različite nijanse smeđe, vrlo su praktične jer se lako uklapaju sa svim drugim bojama i nude široke mogućnosti za kombinovanje. U ovu grupu, većina stilista ubraja i modroplavu, maslinastozelenu, krem, pa i srebrnu i zlatnu.
 
Ove boje, "otporne" na trendove, možete da nosite u različitim prilikama, a stručnjaci za modu savetuju da prilikom kupovine skupe odjeće uvijek birate modele neutralnih nijansi, jer ćete ih tako bolje iskoristiti i lakše kombinovati sa jarkim, sezonskim "šik" bojama.
 
Ukoliko imate tamniji ten i kosu u toplim tonovima smeđe i plave, najbolje ćete izgledati u odjeći zlatne, bež, maslinaste, krem i čokoladno smeđe nijanse.
 
Nasuprot tome, damama svjetlijeg tena s crnom ili crvenom kosom, najbolje stoje neutralni hladni tonovi srebrne, modroplave, sive, crne i bijele.
 
(N.N/V.Novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije