Život

Blogerka savjetuje žene kako da "ulove" milionera

Blogerka savjetuje žene kako da "ulove" milionera
Foto: Instagram | Blogerka savjetuje žene kako da "ulove" milionera

Švedska blogerka Ana Bej, poznata pod nadimkom "Džet set bebi", proslavila se zahvaljujući svom glamuroznom načinu života ali i davanju savjeta svim ženama koje žele da postanu dio visokog društva.

Influenserka, koja ima više od 50.000 pratilaca na Instagramu, objavila je video na svom Youtube kanalu u kome je izdvojila pet modnih savjeta uz pomoć kojih sve dame mogu da osvoje pažnju milionera.

Kako bi zaveli, Ana tvrdi da morate da imate sofiscitiran i elegantan modni stil.

"Jednostavni detalji, kao što su čipka, dobar kroj odjeće i obavezno crvena boja mogu da vam pomognu da skrenete pažnju na sebe", istakla je.

Blogerka je potom u video-snimku izdvojila pet najvažnijih lekcija iz oblasti mode koje bi trebalo da pratkikujete ukoliko želite da ulovite bogatog muža.

Crvena boja

Ana smatra da je najefektnija crvena boja. Bogataši vole kada žena nosi crvenu jer u njima budi strast, želju za seksom i požudu, iako toga nisu čak ni svjesni.

"Savršena je za osvajanje pažnje", kaže Šveđanka u svom videu.

Elegantne pantalone

Iako mnoge žene smatraju da haljine i suknje predstavljaju najbolje odjevne komade za sastanak, Ana tvrdi da su pantalone mnogo bolji izbor.

Ipak, važno je da birate elegantne krojeve, nikako široke pantalone ili helanke.

Kao dodatni savjet, blogerka kaže da uz njih uparite cipele sa skrivenom platformom kako biste vizuelno izdužili svoje noge.

Bluza

Ana otkriva da muškarci ne vole široku garderobu koja ne ističe ženske atribute.

Očekivano, oni najviše padaju na odjeću koja istiće pješčanu figuru, zbog čega bi trebalo da nosite bluze dobrog kroja, ali pritom da ne pretjerujete sa dubokim dekolteom.

Zavodljive haljine

Tajna se krije u lepršavom materijalu.

Možete odbrati kratke haljine, srednje dužine ili čak modele koji padaju do pada, ali je važno da nikako ne izgledate vulgarno u njima.

"Probudite svoju ženstvenost", savjetuje Ana, prenosi "Telegraf.rs".

Pensil suknja

Iako su pensil suknje srednje dužine i ne otkrivaju pretjerano noge, blogerka kaže da se smatraju veoma seksipilnim jer prate liniju tijela i samim tim ističu bokove i pozadinu.

"Muškarci imaju svoje male fantazije, a upravo će im pensil suknja probuditi maštu", zaključuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije