Život

Da li ste čuli za burito metodu sušenja odjeće? (VIDEO)

Da li ste čuli za burito metodu sušenja odjeće? (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Da li ste čuli za burito metodu sušenja odjeće? (VIDEO)

​Žurite i nemate vremena da tek opranu majicu sušite na vazduhu, a mašina za sušenje veša vam je i dalje na spisku želja? Isprobajte burito metodu za sušenje odjeće i nećete se pokajati jer većina koja ju je isprobala kaže da radi.

Tor Rider, ekspert za organizaciju kuće je podijelio ovu metofu na svom YouTube kanalu, opisujući je riječima da je to prije svega trik za ljude koji često putuju, ali može da posluži i ako treba nešto brzo osušite u bilo kojem trenutku. Sve što vam je potrebno jeste čist peškir, i to što deblji, to bolji.

Prvi metod s koljenima

"Da bismo primjenili burito metod, stavljamo sveže opranu majicu na peškir. Zatim počinjemo sa savijanjem", objašnjava Tor dok uvija peškir s majicom u veliku rolnu koja podsjeća na burito. Potom koljenima pritiska umotan peškir čime frotir uvija višak vlade iz majice. "Kada ga odmotamo, već će biti suvo", kaže on.

Drugi metod s uvijanjem

Druga opcija je da iscjedite burito koji ste napravili. Nakon što ste kleknuli ili istisli višak vode, odmotajte peškir i istresite majicu.

Feniranje za kraj

Ukoliko je temperatura vazduha viša, nakon obje ove metode biće vam potrebno još jedno pet minuta da se majica osuši, prenosi "Super žena". Ako je pak malo hladnije, okačite majicu i fenirajte je oko pet minuta i vaša majica će biti suva.

"Koristio sam obje metode i odjeća mi je bila suva za pet minuta", komentarisao je jedan korsnik na društvenoj mreži, a drugi je dodao: "Ovaj čovjek je genije".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije