Život

Drama na Egejskom moru: Djevojčicu vjetar odnio na pučinu

Drama na Egejskom moru: Djevojčicu vjetar odnio na pučinu
Foto: Screenshot / Facebook | Drama na Egejskom moru: Djevojčicu vjetar odnio na pučinu

Šokantni snimak trogodišnje djevojčice koja je sa svojom malom dušeku u obliku jednoroga plutala pučinom, raširio se brzinom munje društvenim mrežama.

Turisti na jednom trajektu ostali su zapanjeni pred prizorom koji su vidjeli. Naime, prava drama i borba za život djevojčice odvijala se blizu grada Patra.

Srećom, zahvaljujući prisebnosti kapetana sve se srećno završilo, ali svi su se pitali gdje su roditelji ovog djeteta i kako su dozvolili da se ono nađe na pučini kilometrima udaljeno do plaže. Djevojčica se držala za vrat svog jednoroga i prava je sreća da nije pala u more. Očigledno nije ni bila svjesna da je u opasnosti, jer dijete nije čak ni plakalo kada je posada izvukla na sigurno i potom je vratili roditeljima.

Naravno, društvene mreže su se usijale negativnim komentarima i osudama neodgovornih roditelja. A glavno pitanje na društvenim mrežama bilo je: Gdje su joj bili mama i tata?

Grčki mediji su objavili da se otac u moru igrao sa djevojčicom koja je bila na dušeku. U jednom trenutku, kako je ispričao očevidac, vjetar je promijenio pravac i djevojčicu koja se iskobeljala iz očevih ruku krenuo da nosi ka pučini. Osim oca, još nekoliko ljudi sa plaže je krenulo da pliva ka djevojčici, strahujući da će se prevrnuti i potonuti.

Međutim, vjetar je bio toliko jak da niko nije uspio da dođe do nje. Roditelji su obavijestili o ovome spasioce i druge nadležne koji su poslali dva broda u spasilačku misiju. Otac je potom odveo kćerku kod psihologa strahujući da je doživjela šok, međutim, ljekari su savjetovali roditelje da je vrate na more.

Ubrzo ona se ponovo igrala sa drugarima na plaži očigledno nesvjesna opasnosti u kojoj je bila, prenosi Kurir.

Σεξ με προφυλάξεις , δεν κάνετε όλοι για γονείς...

Objavljuje Giorgos Papaioannou u Ponedjeljak, 24. kolovoza 2020.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije