Život

Farmer iz Hrvatske: Za pravu ženu bih obrijao glavu

Farmer iz Hrvatske: Za pravu ženu bih obrijao glavu
Foto: Facebook | Farmer iz Hrvatske: Za pravu ženu bih obrijao glavu

Farmer 13. sezone šoua "Ljubav je na selu" Dragan Kežić (46) iz mjesta Otrić-Seoci blizu Ploča oduševio je gledaoce već u prvoj epizodi ovog rijalitija.

Svojim humorističnim izjavama, a i atraktivnim fizičkim izgledom, ako je suditi po komentarima, privukao je pripadnice ljepšeg pola.

Navijale su za njega i nadale se da će pronaći ljubav i ženu kakvu zaslužuje, ali ovog puta to mu se nije ostvarilo. U ponedjeljak naveče emitovana je posljednja epizoda ove sezone, a kandidatkinje s njegove, ali i ostalih farmi rekle su kako im je on najzgodniji farmer, što mu je itekako imponovalo.

Sad je za Slobodnu Dalmaciju ispričao kako mu je bilo učestvovati u emisiji, je li odustao od ljubavi te s kim je ostao u kontaktu od kandidata i kandidatkinja. Od zarađenog honorara, priznao je, kupiće sebi jedan mali moped. Sa splitskom vampiricom Oljom u dobrim je odnosima, a njegova djeca su je super prihvatila kad je bila kod njih u kući jer je draga i zanimljiva.

"Ona je žena s pojavom, stasom i glasom. Skrenula mi je pažnju na sebe već prvim utiskom kad sam je vidio. Odmjerena je, sve radi i govori sa stilom i karakterom. A povezali su nas još više ti partiji i tehno muzika koje oboje volimo. Prije ovog šoua nisam čuo za nju. Ali jednom mi je Facebook ponudio kao prijedlog za prijateljstvo pa sam je tako zamijetio, ali nisam joj poslao zahtjev za prijateljstvo. Poslije, kad sam je upoznao u šouu, bio sam iznenađen i odmah sam povezao o kome se radi", rekao je Dragan.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Iako s Oljom nije u romantičnoj vezi, prijatelji su, ali zato se teško brani od žena jer ponude nakon emisije dolaze konstantno.

"Da budem iskren, već je nakon prvih emitiranih epizoda počela ta lančana reakcija i javljanje djevojaka preko društvenih mreža i želja da me upoznaju. To je daleko nadmašilo moja očekivanja. Mnogima čak ne stignem ni odgovoriti jer stvarno ima previše zahtjeva. Ko zna, možda mi je promaknula neka savršena žena! Nekoliko puta sam dobio čak i neke ozbiljne ponude za brak",  tvrdi.

"Kad bih našao neku partnerku koja bi insistirala da se ošišam skroz ili pustim kosu ja bih to napravio. Za pravu ženu ću učiniti sve, ali očekujem da je i ona spremna učiniti sve za mene", dodao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije