Život

Ima 16 žena i 151 dijete, svako veče spava s četiri

Ima 16 žena i 151 dijete, svako veče spava s četiri
Foto: Screenshot/You Tube | Ima 16 žena i 151 dijete, svako veče spava s četiri

Misheck Nyandoro iz Zimbabvea ima 151 dijete i svako veče spava s četiri od svojih 16 žena, a želi imati i još djece. Sve je to dio poligamnog projekta koji traje već 38 godina, prenosi Mirror.

Nezasitni Misheck je nezaposlen i tvrdi da je njegova glavna zadaća u životu zadovoljiti svojih 16 supruga.

Unprkos činjenici da ima 66 godina Misheck se žali kako sebi mora pronalaziti sve mlađe žene jer njegove starije supruge više ne mogu pratiti njegov tempo.

Misheck bi sa svojom djecom mogao popuniti 14 fudbalskih timova, a kaže kako uživa u luksuznom životu jer mu njegova djeca donose novac i brojne skupocjene darove dok njegove supruge kuhaju, čiste i ispunjavaju sve njegove želje.

Otac čak 151 djeteta sada se priprema za vjenčanje sa svojom sedamnaestom suprugom. Misheck kaže kako bi se, da može, oženio sa stotinu žena i imao 1000 djece.

“Ja provodim svoj poligamni projekt. Započeo sam ga 1983. godine i ne planiram stati sve dok ne umrem”, rekao je ovaj umirovljeni ratni veteran.

Misheck kaže da nema financijskih problema i kako je zapravo profitirao od zasnivanja toliko velike porodice.

“Trenutno planiram svoje sedamnaesto vjenčanje koje bi se trebalo dogoditi ove zime”, rekao je Misheck.

“Svaka od mojih supruga svakodnevno kuha za mene, ali moje pravilo je da ja jedem samo finu i ukusnu hranu i sve što smatram da nije napravljeno po mojim standardima se baca. One vrlo dobro znaju pravila. Obećale su da ne neće naljutiti kada odbijem nešto pojesti jer je to lekcija kako da se poprave u budućnosti”, rekao je Misheck.

Misheck ima raspored koji mu omogućuje da svaku veče zadovolji po četiri svoje supruge.

“Odem u sobe koje su mi tu veče na rasporedu. Zadovoljim jednu ženu, a onda odem u sljedeću sobu na rasporedu. Nisam zaposlen, ovo je moj posao”, rekao je Misheck.

“U krevetu se prilagodim svakoj ženi, ovisno o njenoj dobi. Ne mogu se jednako ponašati i prema mlađim i prema starijim suprugama”,  rekao je Misheck.

Žali se i kako njegove starije supruge nisu baš uvijek raspoložene za njegove večernje posjete.

Misheck tvrdi da su sve njegove supruge izrazito sretne, ali kaže i kako u budućnosti planira ženiti mlađe žene jer imaju mnogo veći libido.

(24 sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije