Život

Pratite nas na Google news

Kako izgleda život super bogatog princa od Bruneja

Kako izgleda život super bogatog princa od Bruneja
Foto: Instagram | Kako izgleda život super bogatog princa od Bruneja
N.N.

Postoje mnoge stvari koje ne znamo o azijskoj zemlji Brunej, malenoj naciji smještenoj na ostrvu Borneo.

Ipak, sa druge strane, znamo da je sultan od Bruneja nevjerovatno bogat čovjek, koji obožava zlato, sve ono što je najskuplje i najekskluzivnije, kao i da posjeduje jednu od najnevjerovatnijih kolekcija skupocijenih automobila. Njegov sin, princ od Bruneja, takođe bez mnogo stida i skromosti predstavlja svoje bogatstvo, prenosi Luxlife.

Sa svojih dvadeset i šest godina, njegovo kraljevsko visočanstvo, princ Abdul Mateen uživa da dijeli fotografije svog neverovatnog života i avantura sa svojih 1,1 milion pratilaca na Instagramu, gdje je poznat jednostavno, kao Mateen.

On je jedan od pet sinova i sedam ćerki koji su deca vladara Bruneja, sultana Hasanala Bolkiaha. Sa ocem, čije se bogatstvo procjenjuje na 20 milijardi dolara, njegov životni stil od samog starta bio je poprilično raskošan.

Mateen uživa u igranju poloa, letenju privatnim avionima, a pozamašnu količinu svog vremena po svemu sudeći provodi na plažama i društvu divljih životinja. Ipak, nakon jednog datog intervjua, mladi princ je opisan kao prizeman čovjek koji ne voli da se hvali bogatstvom svoje porodice, koji je više zainteresovan za jednostavan život, stvari koje voli, vrijeme provedeno sa porodicom i prijateljma i druge plementite težnje.

Sa druge strane, njegov život ne djeluje ni malo obično, posebno ako malo dublje istražite njegov nalog na Instagramu.

Prelistajte našu galeriju ako želite da znate o čemu se radi.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije