Život

Kćerka Nana posvetila objavu, godina od smrti Mustafe Nadarevića

Kćerka Nana posvetila objavu, godina od smrti Mustafe Nadarevića
Foto: Screenshot/Instagram/suddenly_nana | Kćerka Nana posvetila objavu, godina od smrti Mustafe Nadarevića

Prije godinu dana preminuo je legendarni glumac Mustafa Nadarević. Njegova kćerka Nana tim je povodom na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

U opisu fotke ostavila je samo emotikon srca, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji te kolege i prijatelji njenog oca.

Osim Nane, glumac je iza sebe ostavio i stariju kćerku Nađu te sina Ašu. Jednom je prilikom Nadarević otkrio kako su Nana i Aša dobili imena.

"Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša je nadimak", rekao je.

Podsjećamo, Mustafa Nadarević preminuo je u 78. godini nakon duge i teške bolesti. Godine 2012. oženio se slovenačkom dizajnerkom Slavicom Radović, a iste je godine preminula u 48. godini.

Prethodno se ženio dva puta. Iz prvog braka Mustafa je imao kćer Nađu, a iz drugog braka kćer Nanu i sina Ašu.

(Index.hr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije