Život

Mala Nejla (2) recituje "Oče naš" i ništa slađe danas nećete čuti (VIDEO)

Mala Nejla (2) recituje "Oče naš" i ništa slađe danas nećete čuti (VIDEO)
Foto: Screenshot/Telegraf | Mala Nejla (2) recituje "Oče naš" i ništa slađe danas nećete čuti (VIDEO)

Neodoljiva Nejla Hana (2) očarala je i zatekla sve svojom recitacijom molitve "Oče naš", a njena tetka Elizabeta otkrila je ko je njenu sestričinu naučio tome, ali i da Nejla Hana potiče iz mješovitog braka.

Iznenađeni bistrinom ove dvogodišnjakinje zapitali smo se ko je i kako naučio molitvu "Oče naš" koju sa lakoćom recituje, a njena tetka Elizabeta za Telegraf.rs otkriva da je njena sestra zaslužna za to jer joj "Oče naš" čita kada ode na spavanje.

"Nejla Hana je dete iz mešovitog braka. Njen otac je iz Bosne, a moja sestra je iz Kraljeva. Napunila je dve godine u novembru, a molitvu joj moja sestra čita kad ode na spavanje", otkriva Elizabeta.

Njena sestra se, kako kaže, veoma posvetila djevojčici i osim molitve Nejla Hana zna mnoge pjesmice.

"Inače je veoma bistra i inteligentna i ne samo da je naučila "Oče naš" već zna i mnogo pesmica i obožava priče iz knjiga. Ja sam tom detetu tetka i mogu da vam kažem da je stvarno iznenađujuće da deca u tom uzrastu znaju molitvu. Pojedina deca čak i ne pričaju razgovetno. Moja sestra se baš posvetila detetu i redovno joj čita knjige svakakvog žanra", istakla je Elizabeta.

Takođe dodaje da je Nejla Hana napunila dvije godine u novembru i da sa roditeljima živi u Njemačkoj.

VIDEO pogledajte OVDJE

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije