Život

Mama u dvije fotografije prikazala postporođajnu realnost

Mama u dvije fotografije prikazala postporođajnu realnost
Foto: Facebook | Mama u dvije fotografije prikazala postporođajnu realnost

Mama Sara Tarner koja stoji iza bloga The Unmumsy Mum, podijelila je fotografiju sebe nakon poroda i objasnila postporođajnu stvarnost.

Uz fotografiju svog postporođajnog tijela na kojoj nosi pelene za odrasle, objavila je i fotografiju na kojoj grli svog novorođenog sina.

"Gledajući fotografije Vilfsovog rođenja, zaključila sam da su mi ove dvije najdraže, zbog različitih razloga. Nakon što sam prvobitno pomislila kako ne mogu to objaviti, shvatila sam da zapravo pokazujem manje tijela nego da sam objavila fotografiju u bikiniju, a uz to, fotografija savršeno prikazuje postporođajno razdoblje", napisala je mama.

Dodala je da je zapravo bila potpuno euforična na toj fotografiji, uprkos tome što je hodala kao Džon Vejn i uprkos tome što je nosila pelene za odrasle, prenosi "Miss7mama.24sata.hr".

Ne treba ni reći kako je njena fotografija ubrzo postala viralna i prikupila veliki broj komentara, a druge mame čestitale su joj na apsolutnoj iskrenosti i još jednom zaključile kako ne smijemo da se stidimo svog tijela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije