Život

Manekenki amputirana i druga noga

Manekenki amputirana i druga noga
Foto: Instagram | Manekenki amputirana i druga noga

Manekenka Loren Vaser, kao i po nedavnim prognozama ljekara, ostala je bez druge noge. Kaže da se sada bolje osjeća i iščekuje svoju novu zlatnu protezu.

Priča manekenke Loren Vaser je vrlo neobična. Ona je prije nekoliko godina ostala bez noge zbog sindroma toksičnog šoka uzrokovanog tamponom. Od banalnog incidenta, ona je zamalo izgubila život, a jedini način da ne dobije sepsu bio je da joj noga bude amputirana.

"Ovo je bila teška odluka, ali je to bio jedini način da ponovo budem slobodna. Jedva čekam da dobijem dvije zlatne proteze pa da ponovo mogu da trčim", ispričala je nedavno za magazin "People".

Ona je rekla i da je "spremna za novo poglavlje svog života".

Ljekari su joj amputirali i drugu nogu, a paraolimpijka Ejmi Purdi, kojoj su takođe amputirane obje noge, najveća joj je podrška.

"Hvala ti što si svratila, to mi je mnogo značilo. Hvala ti što si mi pokazala da će život samo ići na bolje i da imam još toliko toga da proživim", napisala je Loren.

 

Zajedničku sliku je podijelila i Ejmi, istakavši da su njihove priče jako slične. Loren se i dalje bavi manekenstvom, a svojim primjerom upozorava žene na sindrom toksičnog šoka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije