Život

Milica, Samir i Vjekoslav spriječili samoubistvo mlade majke

Milica, Samir i Vjekoslav spriječili samoubistvo mlade majke
Foto: N.N. | Milica, Samir i Vjekoslav spriječili samoubistvo mlade majke
Sanja Čakarević

​DOBOJ - Pola sata trajala je drama u soliteru u dobojskoj Ćuprijskoj ulici, a jedino o čemu su razmišljali kriminalistički inspektori u Policijskoj stanici Doboj 1, koji su u srijedu oko podne dobili dojavu da dvadesetšestogodišnja žena namjerava da počini samoubistvo, bilo je kako što prije stići do stana na 16. spratu.

Milica Ninković, Samir Imeri i Vjekoslav Čolić spasili su život J.S., inače majci jednog djeteta, koja se nije mogla izboriti s narušenim porodičnim odnosima, te je tog dana nazvala svog partnera koji je bio na poslu, a s kojim živi u stanu u Ćuprijskoj ulici, i kazala mu da će počiniti samoubistvo.

Nakon što je dobila dojavu o mogućem pokušaju samoubistva, Ninkovićeva je o tome obavijestila nadređene, pa je Dragan Vasilić, zamjenik komandira PS Doboj 1, organizovao akciju spasavanja.

Prema stanu u kojem je žena bila sama zaputili su se Ninkovićeva, Imeri i Čolić, koji su u međuvremenu uz pomoć kolege njenog partnera došli do ključa od stana, kako bi neopaženo ušli.

"Koleginica Milica ju je pozivala na telefon, na njen broj koji je dobila, nije se javljala. Strahovali smo da je ona već izvršila taj čin... Očekivali smo da ćemo je naći u kadi", ispričao je Čolić.

Kada su ušli u stan, zatekli su je kako sjedi na prozoru sa nogama ispruženim napolje.

"Polako smo prišli jer svakakve reakcije mogu biti, morali smo biti oprezni. Prišli smo oprezno do nje, s obzirom na to da nije reagovala na nas, uhvatili smo je kolega i ja, on s jedne, ja sa druge strane, za ruke i uvukli unutra, postavili na krevet. S obzirom na to da je bilo vidno rastresena, pozvali smo Hitnu pomoć. Sve vrijeme je plakala, ništa nije pričala", prisjetila se Ninkovićeva.

"Iskreno, nismo očekivali da ćemo je zateći na prozoru... Nije reagovala na naše prisustvo. Na našu i njenu sreću, uspjeli smo je skinuti sa prozora. Vječnost je taj prelazak kroz tu prostoriju, kroz glavu prolazi samo: 'Bože da ne padne'. Ali, evo, hvala bogu, završilo je najbolje što je moglo da se završi", ispričao je Imeri i dodao da ga je stres sustigao tek kasnije.

U ovakvim situacijama je najvažnije biti pribran i brzo reagovati, poručio je Vasilić, koji je naveo da u svojoj karijeri nije imao sličnih slučajeva.

Vezana vijest:

Djevojka pokušala da skoči sa 16. sprata

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije