Život

Mnogi tvrde da ovakvi muškarci više ne postoje

Mnogi tvrde da ovakvi muškarci više ne postoje
Foto: N.N. | Mnogi tvrde da ovakvi muškarci više ne postoje

Dirljiva fotografija starijeg čovjeka koji gleda u okean i, kako se čini, grli uramljenu fotografiju obišla je gotovo sve društvene mreže.

Viralnu fotografiju snimio je Đorđio Mofa, vlasnik jednog italijanskog restorana i podijelio je na svoj Fejsbuk profil, piše Hufington post.

"Ne poznajem ovu predivnu osoba, znam samo da je njegova ljubav definitivno predivna. Vidio sam ga da plače. Mislim da muškarac kao on više ne postoji. Šaljem ti jak zagrljaj, dragi prijatelju, ti si veliki čovjek", napisao je ispod objave:

Ova objava je dobila više od 5.000 lajkova za samo nekoliko dana, a mnogi su kazali da se saosjećaju sa ovim čovjekom - kao i da takvi ljudi kao on više ne rađaju.

Italijan je u razgovoru za Yahoo.com kazao da je bio svjedok dirljive scene Đuzepea (čovjeka sa fotografije) koji je dolazio do okeana sa portretom njegove pokojne žene, i svako jutro zurio u okean, nekoliko godina.

 

"Đuzepe mi je kazao da je razlog zašto posjećuje ovu lokaciju da je davno proveo predivne trenutke na maloj plaži u blizini. Oni su jedno drugome bili prva ljubav i bili su u braku", otkrio je.

Mofa je otkrio da su 72-godišnji Đuzepe i njegova supruga imali troje djece. Ona je umrla prije sedam godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije