Život

Neobična družina, pas otvara vrata, svinja sama sebi priprema jelo

Neobična družina, pas otvara vrata, svinja sama sebi priprema jelo
Foto: Screenshot/RTS | Neobična družina, pas otvara vrata, svinja sama sebi priprema jelo
N.N.

Milenko Ignjatović vratio se iz Šapca u rodno selo Desić, podno Cera, gdje živi s neobičnom družinom zbog koje je i osvanuo na televiziji.

Riječ je o njegovim ljubimcima - psu Džoniju, koji sam otvara vrata i kapije, svinji koja sama sebi sprema obrok baš onako kako voli i pijetlu koji je postao kućni ljubimac i koji najviše voli da kukuriče u dnevnoj sobi?!

Milenko kaže da na životinje oduvijek gleda kao na ljude i da je možda baš zbog toga pas Džoni, koji je kao štene odgajan u kući, naučio da sam ulazi u kuću tako što se propne na zadnje noge, stisne kvaku pa prvo šapom otvori dvorišnu kapiju, a onda i velika metalna vrata na ulazu u kuću.

Milenko kaže jednom ga je tako prepao usred noći kad mu je iz dvorišta ušao u kuću, pa u sobu. Otad mora i kapiju da zaključava da Džoni noću ne bi ulazio kuću.

"Presekao me... Ko je to, kad ono moj Džoni", kaže Milenko.

Ali to nije sve - Milenko ima svinju koja sama sebi sprema obrok baš onako kako voli.

Kaže, ne voli suvu hranu pa kad joj sipa jarmu ona zubima posudu odnese do pojilice pa njuškom pusti vodu, nakvasi jedan dio hrane pa kad to pojede, ona uradi isto.

I na kraju, tu je i pijetao koji se toliko odomaćio da ulazi u kuću, gdje najviše voli da kukuriče - usred sobe. A počelo je tako što je Milenku sam došao u krilo, pa sa psom Džonijem počeo da ulazi u kuću, penje se na kauč...

Prilog možete pogledati ODVJE.

(Kurir.rs/RTS)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije