Život

"Nezavisne" poklanjaju album L.O.L. i sličice

"Nezavisne" poklanjaju album L.O.L. i sličice
Foto: N.N. | "Nezavisne" poklanjaju album L.O.L. i sličice

Već svima poznate L.O.L. Surprise lutkice osvojile su djevojčice širom svijeta svojim dizajnom, modnim detaljima, ali i mogućnostima igre koje pružaju, a besplatan L.O.L. album s poklonom od šest sličica dobićete uz kupljeni primjerak "Nezavisnih novina" za petak, 19. jun.

Novu "Panini" kolekciju albuma i sličica karakterišu dva osnovna elementa - iznenađenje i kolekcionarstvo. U albumu na 32 strane nalaze se 204 sličice uključujući i Tots, Lil Sisters i Pets, svaka od njih sa svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama. Sada je iščekivanje otvaranja L.O.L. kugle izjednačeno s otvaranjem kesice sličica, koga ćeš izvući?

L.O.L. albumi, magnetne kartice i sličice moći ćete da kupite na svim kioscima "Minutice", kao i u "Tropicu", marketima AS i "Kort" te "Lafka" kioscima.

Svaka lutka iz L.O.L. Surprisea ima svoje karakteristike. One znaju pisati, promijeniti boju kose... Moderan izgled, različite odjevne kombinacije s modnim dodacima i specifične frizure samo su neki od detalja koji ove lutkice iznenađenja čine posebnima.

L.O.L. Surprise lutkice su planetarno popularne igračke kojima su očarana djeca širom svijeta. Posebnost lutkica je što dolaze upakovane u loptice iznenađenja i nikad ne znaš koju ćeš dobiti.

L.O.L. Surprise je sjajna kugla s više slojeva iznenađenja i s potpuno novim izgledom vaše lutke i dodacima. Slojevi otkrivaju tragove o tome kako će izgledati lutka sa sjajem, a mališanima je posebno zanimljivo šta kuglica krije jer nikad ne znaju šta ih čeka.

Dok otvarate lopticu otkrivate novu misteriju, uz nagovještaj koju ćete L.O.L. lutku iznenađenja da dobijete. Misliš da je kuglica, a unutra te čeka lutkica.

Požuri da je oslobodiš! Raspakuj slojeve i u svakom pronađi nešto novo: tajnu poruku, cipelice, bočicu za vodu, odjeću, kolekcionarski stiker i dodatke za uljepšavanje.

Kada konačno stigneš do nje, ona ima još jedno iznenađenje za tebe... Umorila se dok si je oslobodila, daj joj malo vode iz flašice! Pažljivo gledaj šta će uraditi - da li će se tvoja lutkica rasplakati ili promijeniti boju ili...? Iznenađenje!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije