Život

Nikad se nije ženio, a u 58. godini ženi bi postavljao uslove (VIDEO)

Nikad se nije ženio, a u 58. godini ženi bi postavljao uslove (VIDEO)
Foto: Screenshot/YouTube | Nikad se nije ženio, a u 58. godini ženi bi postavljao uslove (VIDEO)

MAGLAJ - Edin Pašić iz Maglaja ima 58 godina, nikad se nije ženio, živi sam, brine o kravama i kući koja blista, a kroz život se naslušao mnogih priča iz kojih je izvlačio mudrosti kojim se danas vodi.

U reportaži YouTube kanala "Srednja Bosna Danas"  govorio je o muško-ženskim odnosima, jednoj od najaktuelnijih tema danas te zašto toliko ima razvoda kod mladih bračnih parova, gdje se nalazimo sa stočarstvom i još mnogim temama.

"Nisam se nikada ženio, a i kada bih se oženio, prvo ću postaviti uslove, da ih ne bi ona meni postavljala kao što sada mlade postavljaju uslove momcima. Sve ja to pratim i vidim. Mlada neće svekra i svekrvu, a hoće da momak digne kredit, kupi stan i da oni onda idu u stan da žive i da ona diriguje", rekao je Pašić.

Edin je dodao da ga ne iznenađuje ni veliki broj razvoda i za to okrivljuje Facebook i mobilne telefone.

"Facebook samo što još ne razvodi i mrtve. Ljudi žive po 30 godina u braku i razvedu se. Krivac su Facebook i mobilni telefoni. Da žena ima neku obavezu, ne bi imala vremena uzeti onaj mobilni u ruke, nego čovjek u prvu, a ona umjesto da čovjeku skuva kafu, popije sa njim i isprati ga, ona u krevetu uzela mobilni i dopisuje se, i to žena, to nije nikakva žena", poručio je Edin.

Opširnije u prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije