Život

Pratite nas na Google news

Ovo su najosjetljiviji znakovi horoskopa

Ovo su najosjetljiviji znakovi horoskopa
Foto: Ilustracija | Ovo su najosjetljiviji znakovi horoskopa
N.N.

Osobe rođene u horoskopskim znakovima Rak, Ribe i Jarac izuzetno su osjećajne i emocije često vode glavnu riječ u njihovim životima.

Kako piše Your Tango, ova tri znaka horoskopa važe za najveće emotivce.

Rak

Rakovi se osjećaju potpuno neshvaćenim. Najčešće misle da ih ne shvataju bliske osobe za koje oni čine mnogo, a ne dobijaju jednako zauzvrat. To ih vrlo rastužuje pa često mijenjaju društva kako bi pronašli zamjenu za ono što nisu dobili od porodice ili partnera.

Ribe

Ribe baš sve shvataju lično. Čak i ako ste rekli nešto što uopše nije upućeno njima, Ribe će pronaći način da to povežu sa sobom i rastuže se ili razljute. One su nepopravljivi sanjari koji iz dana u dan zamišljaju poprilično nerealne situacije za koje ne pronalaze način ostvarivanja, što ih baca u još veći očaj.

Jarac

Jarčevi smatraju da njih ne razumije niko na svijetu. Često pate od kompleksa niže vrijednosti, ali svoje emocije, za razliku od Rakova i Riba, ne pokazuju pred drugima, prenosi Index. Ipak, kada se dogodi neka situacija koja ih izbaci iz takta, sve nakupljene emocije izaći će na površinu i mnoge potpuno šokirati.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije