Život

Peđu odbilo 5.000 žena na Facebooku

Peđu odbilo 5.000 žena na Facebooku
Peđu odbilo 5.000 žena na Facebooku
N.N.

BEOGRAD - Muškarac koji se predstavlja kao Predrag Jovanović - Peđa poslao je oko 5.000 poruka devojkama na Facebooku kako bi pronašao ženu svog života.

Dobio je svega 15-ak odgovora, i svi su bili negativni.

"Ovo mi je najgore, kad niko ništa ne odgovara, pa ne znam iz kojih razloga nisam dobio odgovor", vajka se Peđa  

Muškarac koji se predstavlja kao Peđa uporno traži devojku, i to preko Facea.
Kako tvrdi, poslao je oko 5.000 poruka, a dobio je tek 15 odgovora devojaka koje su ga pristojno odbile. Ostale se nisu oglasile.
 
Kako kaže Peđa, koji za sebe tvrdi da ima 34 godine, njegov cilj je da preko ove društvene mreže pronađe ženu svog života. Zato nasumično šalje poruke devojkama kako bi ostvario svoj cilj.

''Želim da na Facebooku nađem osobu za koju mi se čini da bi mogla biti ono što tražim, a onda da je upoznam uživo. Ne smejem se baš često, posebno u društvu koje mi ne prija'', navodi se u poruci koju šalje Peđa.

Za sebe kaže da je djetinjast, umiljat, ukočen u ponašanju u interakciji s drugim ljudima, pomalo emotivan na svoj način, ali i veseo i tvrdoglav.

Kako navodi, voli devojke slične sebi. Živi na selu koje ima oko 6.000 stanovnika, pa “nema baš veliki izbor”.

''Devojka ne mora u karakternim osobinama biti baš kao ja, ali mora biti tu negde. Ovde su slobodne uglavnom devojčice do 16 godina, a sve ostale su u Beogradu, Novom Sadu ili u inostranstvu. Uostalom, zašto bih izbor sužavao na nekoliko devojaka iz moje okoline ako ih ovde, na Fejsbuku, imam na desetine, stotine hiljada iz okolnih mesta i regiona? Iz kvantiteta proističe kvalitet. Voleo bih da imam neku devojku pored sebe, nedostaje mi prisustvo ženske energije u mojoj svakodnevnici'', dodaje Peđa u svojoj poruci.

On, takođe, ističe da djevojke nemaju razloga da se boje da se vide s njim. Vrijeme i mjesto viđanja ostavlja devojkama da odrede. Njegov jedini zahtjev je da to bude gdje ima ljudi, kako se ne bi desilo nešto neočekivano.

Prednost, kako se navodi u poruci, imaju djevojke iz mjesta koja su u njegovoj okolini: Velike Plane, Smedereva, Smederevske Palanke, Požarevca, Beograda, Kragujevca, Jagodine i Kovina, piše Telegraf.

On je djevojkama ostavio i video kako bi im pokazao kako izgleda. Ipak, naveo je da “na snimku ima pomalo čudan pogled, ne baš normalan, a trenutno nema uslova da snimi novi video“.

''Voleo bih da dobijam malo više odgovora, ma kakvi bili. Ovo mi je najgore, kad niko ništa ne odgovara, pa ne znam iz kojih razloga nisam dobio odgovor'',  zaključuje Peđa.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije