Život

Pratite nas na Google news

Porodica Stojnić bogatija za trojke, Đaković ih obradovao poklonom

Porodica Stojnić bogatija za trojke, Đaković ih obradovao poklonom
Foto: Srna | Porodica Stojnić bogatija za trojke, Đaković ih obradovao poklonom
Srna

PRIJEDOR - Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković izjavio je danas, prilikom posjete porodici Stojnić u selu Petrov Gaj u kojoj su se rodile trojke, da je ovo izuzetno lijepa vijest za sve Prijedorčane.

On je naveo da je rođenje trojki izuzetna sreća za ovu porodicu koja sada ima četvoro djece.

"Ovo se desilo neposredno prije epidemije. Uspjeli smo kupiti kolica i pripremili smo poklone da posjetimo ovu porodicu, ali smo sačekali da se epidemija smanji da im čestitamo i poželimo sreću", izjavio je Đaković novinarima prilikom posjete ovoj porodici.

Majka Nataša Stojnić rekla je da je 20. februara rodila trojke – dječake Strahinju, Sergeja i Alekseja i da im mnogo znači podrška Gradske uprave.

"Isti dan kad sam rodila, gradonačelnik je nazvao supruga i pitao šta nam je najpotrebnije. Mi smo izrazili želju da nam kupi kolica, što je odmah i učinio. Naručena su sljedeći dan i hvala mu od srca na tome u ime porodice Stojnić", istakla je Nataša.

Otac Siniša Stojnić ponosan je na kćerku Mariju, koja ima dvije godine i osam mjeseci, i na svoja tri sina.

"Presrećni smo, da je obaveza velika - jeste, da oko njih ima posla - ima, ali, hvala Bogu, dobro napreduju i rastu", kaže Siniša i dodaje da je frizer po struci, da trenutno "niti radi, niti ne radi", te da primanja nisu redovna.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije