Život

Porodila se na podu kupatila, nije uopšte znala da je trudna

Porodila se na podu kupatila, nije uopšte znala da je trudna
Foto: Screenshot / News12 | Porodila se na podu kupatila, nije uopšte znala da je trudna

Ponovo su se strani mediji raspisali o još jednom slučaju žene koja nije znala da je trudna. Patrisija Kroford iz SAD-a rodila je 28. marta ove godine zdravog dječaka na podu svog kupatila.

Cijelu noć se nije osjećala dobro, stomak ju je čudno bolio, imala je grčeve ali vjerovala je da se otrovala hranom.

Beba, koja je iz nje neočekivano izašla, šokirala je i nju i njenog supruga Evana Daraga jer su dugi niz godina pokušavali da začnu dijete, ali bez uspjeha. Dječaka su nazvali Džejms.

"Otišla sam u kupatilo, a dijete je iznenada izašlo iz mene. Ponavljala sam 'Bože, šta ćemo sada učiniti'. Kasnije mi je moja sestra rekla da je to dar od našeg pokojnog oca, i nekako mi se čini da je u pravu", rekla je.

Patrisija tvrdi da nikakvih simptoma trudnoće nije imala, osim što joj je ponekad osjećala nervozu želuca, ali prisjetila se da je nekoliko sedmica prije poroda osjetila nešto čudno u stomaku, nešto poput 'leptirića'. Sada zna da je osjetila pomicanje bebe.

Priznaje da joj je čudno što nije osjetila dijete u sebi, ali pripisuje to tome što joj je u to vrijeme umro otac pa je bila u fazi tugovanja, prenosi "Daily Mail".

U tekstu nije spomenuto koliko je beba bila teška prilikom rođenja.

(24sata.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije