Život

Pratite nas na Google news

Predsjednik opštine mijenja premorene vozače Doma zdravlja

Predsjednik opštine mijenja premorene vozače Doma zdravlja
Foto: Facebook | Predsjednik opštine mijenja premorene vozače Doma zdravlja
N.N.

Miroslav Čučković, predsjednik opštine Obrenovac preležao je virus korona, a onda se odlučio na humani gest kojim je oduševio sve svoje sugrađane

Čučković je, nakon što se oporavio od opake bolesti, riješio da pomogne onima koji su njemu pomogli.

Naime, on je došao na ideju da jedan dan u sedmici preuzme da vozi pacijente kako bi preopterećeni vozači Doma zdravlja bar jedan dan predahnuli.

Ovaj human gest naišao je i na oduševljenje svih njegovih sugrađana.

"Korona nam je uzela normalan život. Borba protiv te podmukle bolesti je najvažniji zadatak. Prevoz i asistencija Obrenovčanima koji moraju na dijalizu značiće jedan slobodan dan vozačima iz Doma zdravlja da budu sa svojim porodicama. Borba je naše drugo ime, osmeh nam uzeti neće",  napisao je on na Facebooku.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije