Život

Pratite nas na Google news

Rodila blizance u različitim decenijama

Rodila blizance u različitim decenijama
Foto: Screenshot | Rodila blizance u različitim decenijama
N.N.

Gilliam iz Indijane je 1. januara 2020. rodila kćerku Joslyn i sina Jaxona, a blizanci su rođeni u dvije različite decenije.

Iako s zapravo nije trebalo da se rode prije 19. januara, Gilliam je prvo od njih dvoje, kćerku Joslyn, rodila u novogodišnjoj noći u 23.37 pa je curica ujedno bila i posljednja beba u toj bolnici rođena u 2019. godini. Trideset minuta kasnije, rođen je njen brat Jaxon, u 00.07, a on je bio prvo dijete u bolnici u Indijani rođeno u 2020. godini.

"Neko vrijeme smo znali da će se ona prije roditi jer je bila u takvom položaju", rekla je Gilliam za svoju novorođenu kćerkicu, dok je sinu, kaže, "kao i svim dječacima trebalo malo više vremena".

Otac blizanaca Jason Tello ispričao je kako su on i supruga ranije komentarisali kako bi bilo sjajno da se blizanci rode na različite datume, ali da nikako nisu računali da će im se djeca roditi u različitim godinama, odnosno decenijama. Gilliam, koja ima još i dječake Gabriela (5) i Jamesa (10), kaže da njena novorođena djeca već imaju različite osobine, pa se kćerkica po njoj bolje zbližila s tatom.

"Ne želi mi uzeti prst, a suprugov stalno drži - kad otvori oči samo njega traži pogledom, a mirna je tek kad ga ugleda", ispričala je mama, koja kaže i da je Jaxon "totalna suprotnost sestrici i pravi "mamin sin".

Prema portalu MSN, oboje su zdravi, ali će još neko vrijeme ostati u bolnici jer su još premaleni i hrane se preko cjevčice.

(24sata.hr)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije