Život

Pratite nas na Google news

Spojio ih jedan dolar: Imaju troje djece i brak koji traje 15 godina

Spojio ih jedan dolar: Imaju troje djece i brak koji traje 15 godina
Foto: Pixabay | Jedan dolar spojio jedan par: Imaju troje djece i brak koji traje 15 godina
N.N.

Korisnik Redita Džejson ispričao je kako je osvojio svoju ženu novčanicom od jednog dolara. Ona mu je kupila žvake, a on je samo htio da joj vrati novac.

Neko vrijeme su vraćali jedno drugom ovu novčanicu, a završilo se tako da ju je istom novčanicom, nekoliko godina kasnije i zaprosio.

"Dok sam bio u srednjoj školi sviđala mi se jedna djevojka koju sam zavodio. Jednom, dok je naš bend bio na putu, stali smo na benzinskoj pumpi i ona mi je kupila paket žvaka. Pokušao sam joj vratiti novac, tačnije dolar, ali je odbila.

Stavio sam novčanicu u njen džep. Ona je potom vratila istu novčanicu u moj ranac i tako je sve krenulo. Pronalazili smo različite smiješne načine kako da vratimo taj dolar jedno drugome. Poslao sam joj ga poštom na kućnu adresu, ona ga je stavila u omot žvakaće gume koji mi je potom dala. Na novčanicu sam napisao "hoćeš li da izađeš sa mnom", a ona je napisala "da". Četiri godine kasnije i dalje sam čuvao isti dolar. Na našu godišnjicu sam na njegovom dnu napisao: "Hoćeš li se udati za mene?". U braku smo već 15 godina i imamo troje dece. I dalje čuvamo ovaj dolar."

Džejson je otkrio kako nije mislio da će mu taj dolar promijeniti život, ali i kako ga nije mislio zadržati nakon prvog sastanka.

"Pokušao sam da uradim ono što je nasmijava i danas to isto radim. Još se sjećam koliko sam nervozan bio kada sam joj davao taj dolar s porukom na njemu. Mislim da nisam mogao bolje investirati novac", otkrio je Džejson, prenosi Kurir.rs.

Ljudi u komentarima su jednostavno oduševljeni: "Kako slatko. Čestitam!", "Taj se dolar stvarno isplatio", "Urami ga! Ova je priča stvarno slatka", "Ova priča me rasplakala", "Trebalo bi napraviti film po priči".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije