Život

Spojio ih jedan dolar: Imaju troje djece i brak koji traje 15 godina

Spojio ih jedan dolar: Imaju troje djece i brak koji traje 15 godina
Foto: Pixabay | Jedan dolar spojio jedan par: Imaju troje djece i brak koji traje 15 godina

Korisnik Redita Džejson ispričao je kako je osvojio svoju ženu novčanicom od jednog dolara. Ona mu je kupila žvake, a on je samo htio da joj vrati novac.

Neko vrijeme su vraćali jedno drugom ovu novčanicu, a završilo se tako da ju je istom novčanicom, nekoliko godina kasnije i zaprosio.

"Dok sam bio u srednjoj školi sviđala mi se jedna djevojka koju sam zavodio. Jednom, dok je naš bend bio na putu, stali smo na benzinskoj pumpi i ona mi je kupila paket žvaka. Pokušao sam joj vratiti novac, tačnije dolar, ali je odbila.

Stavio sam novčanicu u njen džep. Ona je potom vratila istu novčanicu u moj ranac i tako je sve krenulo. Pronalazili smo različite smiješne načine kako da vratimo taj dolar jedno drugome. Poslao sam joj ga poštom na kućnu adresu, ona ga je stavila u omot žvakaće gume koji mi je potom dala. Na novčanicu sam napisao "hoćeš li da izađeš sa mnom", a ona je napisala "da". Četiri godine kasnije i dalje sam čuvao isti dolar. Na našu godišnjicu sam na njegovom dnu napisao: "Hoćeš li se udati za mene?". U braku smo već 15 godina i imamo troje dece. I dalje čuvamo ovaj dolar."

Džejson je otkrio kako nije mislio da će mu taj dolar promijeniti život, ali i kako ga nije mislio zadržati nakon prvog sastanka.

"Pokušao sam da uradim ono što je nasmijava i danas to isto radim. Još se sjećam koliko sam nervozan bio kada sam joj davao taj dolar s porukom na njemu. Mislim da nisam mogao bolje investirati novac", otkrio je Džejson, prenosi Kurir.rs.

Ljudi u komentarima su jednostavno oduševljeni: "Kako slatko. Čestitam!", "Taj se dolar stvarno isplatio", "Urami ga! Ova je priča stvarno slatka", "Ova priča me rasplakala", "Trebalo bi napraviti film po priči".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije