Život

Spremali se za drugu vantjelesnu pa začeli trojke prirodnim putem

Spremali se za drugu vantjelesnu pa začeli trojke prirodnim putem
Foto: Pixabay | Spremali se za drugu vantjelesnu pa začeli trojke prirodnim putem

Nakon što su prvu ćerku dobili vantjelesnom oplodnjom jer im je ustanovljen sterilitet, Lina Sapia i njen suprug Fabio dobili su identične trojke koje su začeli prirodnim putem.

Bračni par se pripremao za drugu vantjelesnu oplodnju kada su saznali da su ipak uspjeli da začnu bebu prirodnim putem i to ne jednu već tri!

Lina (35) postala je jedna od 200 miliona žena kojima se desilo začeće trojki prirodnim putem, a trudnoća je bilo nešto što joj je rečeno da u njenom slučaju može da se dogodi samo vantjelesnom oplodnjom.

U septembru 2019. godine Lina je saznala da je trudna, a na ljekarskom pregledu saznala je vijesti koje su bile pravi šok za nju i njenog supruga – bila je trudna sa tri bebe!

"Dijagnostifikovan nam je neobjašnjiv sterilitet, a samo tri mjeseca prije trudnoće sa trojkama izgubila sam bebu na početku trudnoće. Kada su nam rekli da očekujemo tri bebe osećala sam se kao da smo osvojili lutriju", kaže Lina.

Srećna majka se porodila u 32 nedjelji, 12. marta, a na svijet je donijela tri sina: Luisa, Pijera i Remija. Bebe su bile prava atrakcija u porodilištu budući da veliki dio osoblja nikada nije video identične trojke u životu.

I tri mjeseca nakon rođenja roditeljima se desi da sinove pomiješaju, a starija sesra Alba ih obožava i vrlo je pažljiva prema njima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije