Život

Šta Britanka koja predviđa šparglama najavljuje za 2018?

Šta Britanka koja predviđa šparglama najavljuje za 2018?
Foto: Screenshot | Šta Britanka koja predviđa šparglama najavljuje za 2018?
N.N.

Britanka Džemima Pekington (61) proriče budućnost veoma neobičnom metodom. Ona je do sada upješno predvidjela izlazak Velike Britanije iz Evropske unije i Terezu Mej na položaju britanske premijerke.

Tehnika kojom se koristi pri izricanju proročanstava podrazumijeva upotrebu špargli. A da li će se nešto dogoditi ili neće određuje smjer u kom špargle padnu na sto pošto ih ona baci.

Za ovu 2018. godinu Džemima predviđa da će SAD dovesti svijet na ivicu ozbiljnih sukoba, ali vidu i pucanje "bitkoinovog mjehura". U narednih 12 mjeseci biće više prirodnih katastrofa, zemljotresa i erupcija vulkana, tvrdi ona.

Loše vijesti ima i za britansku premijerku Terezu Mej, za koju kaže da će do kraja godine biti zamijenjena na toj poziciji. Takođe, predviđa i veliki politički skandal u Velikoj Britaniji.

Ipak, ne izgleda sve baš tako tako crno. Špargle predviđaju i rekordan broj beba u kraljevskoj porodici, kao i po jednog Oskara za britanski film i za britanskog glumca.

Džemima je za prethodnu 2017. godinu imala 11 proročanstava. Od svih, pogodila je osam dok su tri bila pogrešna, što i nije tako loš rezultat.

Pogodila je, između ostaloga, sa će doći do jačanja ekonomije Velike Britanije, uprkos lošim prognozama, kao i da će ljeto biti jedno od najtoplijih. S druge strane, pogriješila je u predviđanjima da će doći do problema u kraljevskoj porodici, kao i da će druge države slijediti primjer Bregzita.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije