Život

Učesnici takmičenje u mršavljenu dosad izgubili 1,2 tone

Učesnici takmičenje u mršavljenu dosad izgubili 1,2 tone
Foto: Ilustracija | Učesnici takmičenje u mršavljenu dosad izgubili 1,2 tone

U potragu za zdravijim načinom života uskoro kreću novi kandidati hrvatskog šoa "Život na vagi".

Između hiljadu prijavljenih odabrano je samo njih nekoliko koji će dobiti priliku da promijene svoj život iz temelja. A većina kaže kako su im motivacija za prijavu bili fantastični rezultati koje su ostvarili kandidati u prethodne dvije sezone.

Kroz dosadašnje dvije sezone kroz strogi režim trenera prošlo je 39 kandidata i baš svi su iz šoa izašli s manje kilograma nego što su ušli. A zapanjujuće su brojke s kojima su kandidati ušli u šou.

Ukupno je 39 kandidata koji su dosad bili u šou imalo 4.928 kilograma, a u prosjeku su po sezoni gubili više od 600 kilograma, odnosno 1,2 tone u dvije sezone.

Najteži kandidat je bio Neven Vuljanković koji je u šou ušao s 240,2 kilograma, a do finala je imao 172 kilograma. Njegove suze kada je napokon pao ispod 200 kilograma su svakako bile jedan od najupečatljivijih trenutaka u obje sezone. Neven je po svojoj kilaži bio ujedno i drugi najdeblji kandidat ikad prijavljen u šou "Život na vagi" (The Biggest Loser) u cijelom svijetu.

Najveći gubitak kilograma u protekle dvije sezone ostvario je Dorian Crnković, pobjednik druge sezone. On je u kuću ušao sa 177,6 kilograma, a kao pobjednik je išao doma lakši za nevjerojatnih 77 kilograma.

U trećoj sezoni koja uskoro kreće na hrvatskom RTL-u kandidati zajedno imaju 300 kilograma više nego što su imali njihovi prethodnici iz druge sezone.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije