Život

"Vanesa je uništena, ne može da izgovori rečenicu bez plakanja"

"Vanesa je uništena, ne može da izgovori rečenicu bez plakanja"
Foto: Tanjug/AP | "Vanesa je uništena, ne može da izgovori rečenicu bez plakanja"

Vanesa Brajant još uvijek je u šoku poslije gubitka svog supruga Kobija i kćerke Đijane u tragičnoj nesreći helikoptera 26. januara u Kalabasasu u Kaliforniji.

Dok fanovi i dalje žale zbog smrti Kobija Brajanta i njegove trinaestogodišnje kćerke Điđi, mnogi izražavaju svoje najiskrenije saučešće udovici, koja se udala za ikonu NBA u aprilu 2001, kada je imala je 18 godina.

"Ovo je izuzetno teško i tragično vrijeme za Vanesu i čitavu porodicu", priča jedan izvor blizak porodici za " Još jedan izvor kaže da je Vanesa, kako se i očekivalo, "uništena".

"Teško je da ih drži sve zajedno", kaže insajder. "Ne može da završi rečenicu bez plakanja. Ali ona se veoma trudi da bude oslonac kćerkama. Sada mora da bude jaka."

"Naravno, za ovakvu nesreću  nikada ne možete biti spremni. Uprkos usponima i padovima, Vanesa i Kobi, bili su srodne duše. Sada, u ovim teškim danima, pored Vanese su ljudi koji je vole i koji su voljeli njenog pokojnog supruga. Oslanja se na svoju vjeru, ali ona će za ovim gubitkom sigurno dugo žaliti, rekao je izvor.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije