Život

Vranjanka rodila bebu džina

Vranjanka rodila bebu džina
Foto: Pixabay/Ilustracija | Vranjanka rodila bebu džina

Kada je otišla na posljednji pregled ultrazvukom prije porođaja mladoj Kristini Tasić-Stojanović rekli su da je beba krupna i da ima oko četiri kilograma. Nije je to iznenadilo jer joj je i prvi sin bio krupna beba. Međutim, kada se 29. januara porodila i kada joj je babica saopštila da njena beba ima pet kilograma i 290 grama bila je u blagom šoku.

"Pokušala sam da je ispravim, rekla sam joj da greši da beba ima verovatno četiri kilograma i 290 grama, ali me je ona ispravila i rekla da sam rodila pravog džina", priča s osmijehom ova mlada žena koja sa suprugom Daliborom živi u Davidovcu, nadomak Vranja.

Mala sjenka na najsrećniji trenutak u jednoj porodici pala je već sutradan kada su majci rekli da beba nije dobrog zdravlja, da ima problema sa šećerom i da se mora transportovati za Niš, ali na sreću sve je to brzo sanirano i mali džin Aleksej je sada u svojoj kući s jednoipogodišnjim bratom Andrejom.

"Nije mi bilo svejedno. Svakoj majci je važno da joj je dete zdravo. Provela je beba šest dana na intezivnoj nezi Neonatologije u Nišu i sada je on dobro i svi smo presrećni jer smo zajedno", kaže mama Kristina.

Ona kaže da su svi u vranjskom porodilištu bili divni prema njoj i da su svi saglasni da se ne sjećaju da se ovako krupna beba rodila u Vranju.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije