Novosti

Alfa Romeo pripremila Tonale prilagođen porodicama

Alfa Romeo pripremila Tonale prilagođen porodicama
Foto: Alfa Romeo promo | Alfa Romeo pripremila Tonale prilagođen porodicama

Alfa Romeo Tonale je postao vodeći model marke i izazvao je veliko interesovanje kupaca, a sada još više sa prvim hibridnim plug-in modelom italijanske firme.

Kompaktni SUV nudi elegantan, sofisticiran i sportski dizajn sa dimenzijama tipičnim za C segment, ali koji takođe želi da bude opcija za porodice. To je i cilj specijalnog izdanja koje je predstavljeno u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Ako znate samo malo italijanski, već ćete po imenu koncepta Alfa Romeo Tonale Bambini znati na šta se odnosi. Firma je slijedila liniju Škode, brenda koji ne samo da nudi veoma kompletan asortiman modela, već se ističe i po svojim inteligentnim rješenjima "Simply Clever" misleći na praktičnost i potrebe kupaca. U Alfi Romeu znaju da je karavan veoma praktičan tip modela, ali nema uvijek ono što mu je zaista potrebno, posebno na dnevnoj bazi, a to je upravo svrha ovog Tonalea.

Koncept Tonale Bambini nudi sve što je porodici sa djecom potrebno na svakodnevnim putovanjima, što je odgovor na internu anketu koja je od kupaca tražila da budu iskreni o tome šta im zaista nedostaje u opremi modela na tržištu, posebno kada putuju sa djecom. Rezultat je primorao italijansku marku na potez, uz napomenu da je 59 odsto učesnika osjetilo značajan nedostatak posebnih detalja za djecu u najsavremenijim novim automobilima.

I nisu samo ekrani na zadnjim sjedištima ono što kupci zahtjevaju, već zaista korisna rješenja i gedžeti. Tonale Bambini nudi upravo to, kao što je novi dodatak za tovarnu ladicu u prtljažniku, u čijem se donjem dijelu krije uklonjivi sto za prepovijanje beba, kameru instaliranu u putničkom prostoru za nadgledanje zadnjeg dijela sjedišta, kao i držači za flaše na naslonima prednjih sjedišta, više na dohvat djece koja sjede u sjedištima sa dječijim bezbjednosnim sistemima.

Čak i nasloni prednjih sjedišta takođe imaju zaštitne ploče za sprečavanje oštećenja završne obrade presvlake, jer je ista studija pokazala da je veća vjerovatnoća da će ih najmanji udariti nogama.

Pitanje od milion dolara, a koje odgovorni za Alfa Romeo u Ujedinjenom Kraljevstvu nisu razjasnili, jeste da li će ova serija predstavljenih elemenata biti ugrađena u standardnu opremu u bliskoj budućnosti, ako će biti opcioni ili će jednostavno ostati u deklaracija o namjerama, prenosi AutoRepublika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije