Novosti

BMW M3 dobija Urban Green varijantu

BMW M3 dobija Urban Green varijantu
Foto: BMW | BMW M3 dobija Urban Green varijantu

Ukoliko vam se ne sviđa regularna paleta koju BMW nudi za svoje nove automobile, onda bi trebalo da se obratite BMW Individual odsjeku za sve što poželite.

Opcije pružaju više od nekoliko stotina različitih nijansi, a jedna od njih je Urban Green. Primijenjena, u ovom slučaju, na BMW M3, ova boja unosi dosta militantniji izgled, što je svakako krajnje interesantan dodatak ovoj limuzini visokih performansi iz Minhena.

BMW Individual svojim zahvatima prisutan je i na ostalim djelovima eksterijera ovog modela, zajedno sa saten crnim lajsnama smještenim na bokovima, izloženim karbonskim finišima, i M trikolornim prugama na krovu. Ovaj BMW M3 smješten je na tamno finiširanim felnama, desetokrakog dizajna, a svi dodatni radovi prestaju sa njima.

Sa druge strane, jedna usamljena fotografija enterijera otkriva nešto više karbonskih finiša, primijenjenih na različitim djelovima centralne konzole i nivoa oko šalthebla. Nažalost, ovo je jedini uvid u izgled putničke kabine, ali djeluje da je crna koža korišćena za presvlake sjedišta i ostalih djelova.

Trolitarski šestocilindrični motor ostao je nepromijenjen, tako da i dalje stvara 425 ks i 550 Nm obrtnog momenta. Ukoliko je više snage od ponuđenog nekome potrebno, onda određeni tjuneri mogu pokriti i taj aspekt, ali će to učiniti i sljedeća generacija ovih modela, za koju proizvođač tvrdi da će razvijati 500 ks.

(Autoexclusive)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije