Novosti

Bentley patike za odabrane

Bentley patike za odabrane
Foto: Twitter / Printscreen | Bentley patike za odabrane

Bentley je objavio da je ušao u partnerstvo sa Dominikom Kiambroneom, čovekom koji stoji iza brenda za prilagođavanje patika, “The Surgeon”. Zajedno će kreirati seriju patika ograničenog izdanja za kupce ovog luksuznog proizvođača automobila.

 

Saradnja brendova je počela ranije ove godine, kada je Kiambrone posjetio sjedište kompanije Bentley u mjestu Kru u Engleskoj, da vidi kako funkcioniše Maliner odjeljenje za prilagođavanje i kako je najbolje uskladiti proizvodnju patika sa kupcima.

Zajedno su kreirali kolekciju ograničenog izdanja patika fokusiranih na Bentlijeve modele, plus jedan potpuno jedinstven par koji će biti predstavljen u Art Basel u Majamiju sljedećeg mjeseca.

Ograničena serija patika ima estetiku specifičnu za Bentley, kao što su dijamantsko prošivanje i ukršteni štep, a čak koriste i istu kožu kao proizvođač automobila. Sve su zasnovane na Adidas Forum Low patikama.

Prvi set se fokusira na performanse i inspirisan je Bentlijevom S i Speed gamom. Oni imaju kombinaciju boja Titan Smeđa i loptice za kriket tamno crvene boje i dizajnirani su da dočaraju atletski stav Continental GT Speed Convertible modela.

Druga patika inspirisana je Azure modelima. Imaju Portofino plavu kožu sa detaljima u boji sjedišta, a inspirisane su Bentayga modelom sa proširenim međuosovinskim rastojanjem Azure.

Na kraju, The Surgeon je kreirao jedinstven, unikatan par napravljen posebno da dopuni automobil koji još uvijek nije predstavljen.

Ove patike će biti predstavljene na Art Basel u Majamiju sljedećeg mjeseca zajedno sa unikatnim Bentley vozilom koje je kreirao Maliner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije